Megújult az állampapír.hu honlap

Hírek2020. feb. 17.Növekedés.hu

Február 17-től az állampapírok honlapja letisztult arculattal, modern, felhasználóbarát felépítéssel és folyamatosan frissülő tartalommal várja a látogatókat - olvasható az Államadósság Kezelő Központ Zrt. közleményében.

Az Államadósság Kezelő Központ Zrt. (ÁKK) a felhasználói igényeknek megfelelően egy átlátható, gyors, a Magyar Állampapírokat részletesen bemutató, ugyanakkor a lényeget kiemelő internetes felületet hozott létre.  A megújult honlapon  a látogatók néhány kattintással eljuthatnak a számukra fontos információkhoz többek között a jelenleg vásárolható Magyar Állampapírok alapvető jellemzőiről, aktuális kamatairól és árfolyamairól.

Az „Állampapír Választó” funkció a gyors tájékozódásban segíti az érdeklődőket. A térképes kereső használatával gyorsan megtalálható az ügyfélhez legközelebbi Magyar Államkincstár fiók, Posta vagy egyéb állampapír forgalmazó hely, pontos címmel és nyitvatartási idővel. Újdonság, hogy az állampapír típusát megadva a térképes kereső megmutatja, hogy az adott Magyar Állampapírt hol értékesítik.

Az allampapir.hu weboldal és annak minden funkciója mobil eszközökről is elérhető, valamint segíti az információk megszerzését a látási fogyatékossággal élők számára is.