Megvannak Az Év Irodái - Fotókkal!

Hírek2021. jún. 4.Növekedés.hu

Az Év Irodája versenyen a független szakmai zsűri már tizenegyedik alkalommal hirdette ki az év legjobb irodáit és közösségi tereit, amelyek teljesítményükkel hozzájárulnak a hazai munkakultúra fejlődéséhez.

A több mint egy évtizedes múltra visszatekintő megmérettetés eredményhirdetésére Az Év Irodája piknik & díjátadó keretében került sor a Kopaszi-gáton. Az Év Irodája díjat a BioTechUSA irodaház nyerte el, ahol családias, inspiratív és kreatív munkahelyet hoztak létre, miközben a fenntartható megoldásokat ötvözték az emberközpontú belső terekkel.

A BioTechUSA irodaháza

Az Év Irodája Kisvállalati Díj győztese az IncepTech SpaceGarden munkahelye a BudaPart Gate irodaházban, ahol a Kopaszi-gát természetközelisége egyesült a Szilícium-völgyre jellemző magas high-tech tartalmú, otthonos légkörrel. Az Év Irodája Nagyvállalati Díjat az RSM Hungary nyerte el, amely a Balance Hall irodaházban a dolgozói jóllétre és a kollaborációra fókuszálva egy innovatív cégközpontot hozott létre.

Az IncepTech SpaceGarden munkahelye

Az Év Irodája Különdíjat a Market 6.0 irodaháznak ítélte a szakmai zsűri, hiszen hazánk vezető építőipari vállalata a saját szaktudására, kreativitására és a negyedévszázados know-how-ra alapozva a mai kor összes vívmányát egyesítő székházat épített. Az Év Fenntartható Irodája címet az Agora - bp iroda érdemelte ki:

a globális üzleti szolgáltatóközpontban az otthonosság, sokszínűség és közösségi élmény kiegészült a cég modernizációs és fenntarthatósági céljaival.

Az Év Irodája Design Díjat idén a Tiba Építész Stúdió irodája nyerte el, amely ezúttal nem mások számára, hanem saját kollégáinak alakított ki egy organikus, loftos miliőt sugárzó letisztult munkahelyet a Gellérthegy oldalában.

Az Agora - bp iroda

Az Office Brand Különdíjat a myhive prime flexible offices érdemelte ki, amely az Immofinanz rugalmas iroda márkájának erőfeszítéseit tükrözi, vagyis a sikeres közösségépítés és magas szintű szolgáltatások megteremtését az irodaházi dolgozók mindennapjainak megkönnyítésére. Az Év Közösségi Irodaháza a Loffice új HQ, amely

a budapesti bohém negyed centrumában egy olyan urbánus oázis lett, ahol a már megszokott magas minőséget, egyedi kreativitást és fiatalos vitalitást láthatjuk.

Az Év Közösségi Irodája díjat a Szeglet nyerte el, amely egy különleges metamorfózis során egy valaha volt gyógyszertárból egy életteli, közösségi célokat szolgáló műhelyházat alakított ki.

Myhive prime flexible offices

Az Év Belsőépítész Cége idén a DVM group, amely irodabelsők mellett nagyberuházások építészeti tervezésével is foglalkozik, és ahol az ügyfélorientált megközelítés a legújabb innovatív megoldásokkal párosul. Az Év Irodája Szakmai Díj nyertese a Dessin Design, amely az irodai és közösségi terekben magas vizuális minőségű munkakörnyezetet teremt, miközben kiemelt hangsúlyt fektet az employer brandingre.

A pályázatok ezúttal is magasra tették a mércét, hiszen a látványos design mellett számos olyan iroda szállt versenybe, ahol az alkalmazott megoldások hűen tükrözik az irodapiac változásait és reagálnak az új trendekre. Így előtérbe kerültek az érintésmentes technológiák, a fenntartható megoldások, a rugalmasan alakítható terek, a hibrid módszerek, a távmunka miatt változó munkakultúrák, valamint az irodaterek átalakuló funkciói is jól nyomon követhetők a pályázatokban.

mondta Fodor Dániel, Az Év Irodája és a Real Estate Awards verseny főszervezője, az ingatlan.com events ügyvezetője.