Mi lesz az Unió jövője? - itt megtudhatja

Hírek2017. nov. 25.Növekedés.hu

Az Európai Unió 2020 utáni stratégiájáról szervez nemzetközi konferenciát – a Magyar Közgazdasági Társasággal közösen – 2017. november 27-28-án Budapesten, a Magyar Tudományos Akadémia épületében (Budapest V., Széchenyi István tér 9.) az Európai Gazdasági és Szociális Bizottság (EGSZB).

A konferencia előadói és résztvevői többek között olyan kérdésekre keresik a választ, mint hogy milyen trendek várhatók az átalakuló társadalmakban, hogy milyen az a jó kormányzás, amely sikeresebbé teheti az európai integrációt,  hogy a digitalizációval és a technológiai fejlődéssel járó társadalmi és gazdasági változások hogyan járulhatnak hozzá egy élhetőbb és fenntarthatóbb Európához, és hogy az Európai Uniónak hogyan is kellene reagálnia ezekre a kihívásokra annak érdekében, hogy ezek a válaszok hozzájáruljanak a gazdasági növekedéshez, a beruházások bővüléséhez, a munkahelyek teremtéséhez valamint a jóléti rendszerek fenntarthatóságához a kontinensen. 
A konferencia részletes programja ide kattintva letölthető (pdf) A tanácskozáson a részvétel ingyenes, de szigorúan előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy a részvételi szándékát szíveskedjék mielőbb jelezni az ide kattintva elérhető linken!