Mi lesz az Unió jövője? - itt megtudhatja

Hírek2017. nov 25.Növekedés.hu

Az Európai Unió 2020 utáni stratégiájáról szervez nemzetközi konferenciát – a Magyar Közgazdasági Társasággal közösen – 2017. november 27-28-án Budapesten, a Magyar Tudományos Akadémia épületében (Budapest V., Széchenyi István tér 9.) az Európai Gazdasági és Szociális Bizottság (EGSZB).

A konferencia előadói és résztvevői többek között olyan kérdésekre keresik a választ, mint hogy milyen trendek várhatók az átalakuló társadalmakban, hogy milyen az a jó kormányzás, amely sikeresebbé teheti az európai integrációt,  hogy a digitalizációval és a technológiai fejlődéssel járó társadalmi és gazdasági változások hogyan járulhatnak hozzá egy élhetőbb és fenntarthatóbb Európához, és hogy az Európai Uniónak hogyan is kellene reagálnia ezekre a kihívásokra annak érdekében, hogy ezek a válaszok hozzájáruljanak a gazdasági növekedéshez, a beruházások bővüléséhez, a munkahelyek teremtéséhez valamint a jóléti rendszerek fenntarthatóságához a kontinensen. 
A konferencia részletes programja ide kattintva letölthető (pdf) A tanácskozáson a részvétel ingyenes, de szigorúan előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy a részvételi szándékát szíveskedjék mielőbb jelezni az ide kattintva elérhető linken!

SIKERSZTORIK
Ő volt a történelem leggazdagabb embere
A világ aranykészletének a felével rendelkezett. Legendás utazása során annyi aranyat szórt el, hogy azzal az egész régióban évekre tönkretette a nemesfém értékét. Egy hihetetlen történet.
Siker2019. márc 16.
Depresszió elleni orrsprayt fejlesztett ki a Johnson & Johnson
Az amerikai gyógyszerhatóság engedélyezte a partidrogként is használt ketamin származékát tartalmazó orrspray-t.
Hírek2019. márc 16.
Hol élnek a leggazdagabbak? Még mindig nyugaton
Az USA-ban 607 milliárdos él, a világ húsz leggazdagabb emberéből tizennégy. De egyre több V4 országbeli dollármilliárdos lesz. A magyarok a lista végén vannak.
Siker2019. márc 14.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Erős lista a Microsoft egykori alapítójától. Reméljük, hogy nem téved és ezek az újdonságok hamarosan megkönnyítik majd az életünket. Az egészségügyi pontok különösen figyelemreméltók.
Tech2019. márc 15.
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
A leggazdagabb orosz nők
Oroszországban a gazdag milliárdosok többsége férfi, ismert oligarchák, acélipari, olajipari csoportok tulajdonosai. Vannak azonban olyan nők is szép számmal, akik vagy alanyi jogon, vagy esetleg éppen egy előnyös válás révén immár önállóan is százmilliárd forint körüli vagyonnal bírnak.
Siker2018. júl 15.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem várhatjuk el, hogy megértsük a másikat, ha nem fordítunk rá elég figyelmet. Összegyűjtöttünk 5 olyan kifejezést, amelyet jobb, ha elkerülünk.
Siker2018. nov 30.