Milyen medencét vásárolj otthonodba?

Hírek2021. jan. 26.Növekedés.hu

Mielőtt medencét vásárolnánk, tisztáznunk kell magunkban, hogy mire is használnák azt. Sokszor jólesne csak lazulni egyet a melegben, esetleg feltöltődni egy téli hideg nap után. Ezzel biztosan így van a család minden tagja, így érdemes elgondolkodni egy jó minőségű, minden igényt kielégítő medencén.

Ezeket akár a kertben, de még a belső térben is felállíthatjuk, vagy akár be is szereltethetjük. De vajon milyen medencét érdemes vásárolni az otthonodba? Ebből a cikkből minden kiderül! 

Medencék szabad térbe

A felfújható medencékkel egy baj van: gyorsan elhasználódnak. Ezzel szemben a kicsit több munkát igénylő merevfalú változatok jobb beruházásnak bizonyulhatnak. Ez a megoldás azért is annyira jó, mert például egy épített medence horribilisan nagy kiadást jelent egy család számára. Egy fémvázas és merevfalú változatot azonban jóval kedvezőbb áron szerezhetünk be. Ezeket akár már pár tízezer forintért is megvásárolhatjuk, ráadásul akár több évig is hű társa maradhat az egész családnak. További előnyük, hogy nincs meghatározott helyük, könnyen mozgathatóak és áthelyezhetőek.

Fontos azonban tudni, hogy ezekhez a fajtákhoz további kiegészítőket szükséges vásárolni. Ide tartoznak a védőtakarók, a tisztítóberendezések, illetve kisgyermekes család esetén akár egy létrára is be kell majd ruháznunk. 

Miért előnyösek a nagy méretű medencék?

Egy igazán nagy családi változat hatalmas előnye, hogy egyszerre akár több ember is kényelmesen elfér benne. A termék összeszerelése legtöbb esetben nem igényel szakmai tudást, bárki számára könnyedén megvalósítható. Egy jó minőségű akár öt-hat évig is medence lesz, így érdemes rá kicsit többet költeni. 

Jakuzzimedence-választék

A Mozaikkerámia webshopjában számos minőségi jakuzzi közül válogathatsz. Például az Everest prémium változat rendkívül jól felszerelt fajta, amely számos innovatív megoldással rendelkezik. A termék kettő darab két lóerős masszázsmotorral ellátott medence, amelyben még egy hangrendszert irányító felület is helyet kapott. Emellett a legtöbb jakuzzihoz prémiumtartozékok is járnak, ilyenek például a kerek pop-up hangszórók és a beépített mélynyomók. A legtöbb termékre tíz év garanciát biztosítanak, így a minőségben biztosak lehetünk. 

A legtöbben a jakuzzit a kertben vagy a teraszon helyezik el, ám egy nagyobb családi ház esetében lehetőség van akár bentre is tenni. Sokan szeretnek bennük lazítani, kipihenni a nap vagy a hét fáradalmait, akár a friss levegőn vagy az otthon melegében is. Rengeteg variáció létezik egy kis privát tér kialakítására, amelyre tökéletesen alkalmas egy jakuzzi. Ha lehetőségünk van egy eldugott helyen használni, akkor a kikapcsolódás biztosan sokkal zavartalanabb lesz.