MKB-HANGYA megállapodás

Hírek2018. máj 24.Növekedés.hu

A korábbi években megkezdett partnerkapcsolati rendszer-építés részeként újabb együttműködési megállapodást kötött az MKB Bank. Az új szerződő partner a HANGYA Szövetkezeti Együttműködés. A „HANGYA” történelmi hagyományokkal rendelkező szervezet, melynek története a rendszerváltással új lendületet kapott. 1988-ban 14 szervezet és szövetkezet hozta létre a Magyar Termelői Értékesítő és Szolgáltató Szervezetek/Szövetkezetek Együttműködését. Napjainkban a HANGYA fő tevékenysége, hogy szervezési és tanácsadási segítséget nyújt az önszerveződő termelői szervezetek létesítéséhez, piaci szerepük és pénzügyi kapcsolataik előnyös alakításához; szakmai továbbképzést, gazdálkodási tanácsadási és oktatási tevékenységet folytat illetve hazai és nemzetközi kapcsolataival segíti a szakmai, gazdasági és üzleti kapcsolatok építését.

A HANGYA tagszervezeteinek száma ma már közel 200 fő, amelynek tulajdonosa, aktív tagja mintegy 30.000 regisztrált termelő. 
Bakonyi András, MKB Bank Vállalat és Treasury vezérigazgató-helyettes elmondta, az MKB Pénzügyi Csoport elmúlt időszakáról elmondhatjuk, hogy az évről-évre egyre erősödő pénzügyi eredmények mellett, kiemelkedő sikereket értünk el partner-rendszerünk építése területén is: olyan gazdasági szerepelőkkel léptünk együttműködésre, amelyek saját területükön a legmagasabb szakmaiságot képviselik és ezáltal a legnagyobb elismertséget mondhatják magukénak. Ebbe a sorba illeszkedik a CIG Pannóniával, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával, a MEGFOSZ-szal korábban vagy a közelmúltban a MAGEOSZ-szal létrejött együttműködési megállapodásunk. Biztos vagyok benne, hogy a HANGYA Szövetkezeti Együttműködéssel mai napon létrejött együttműködésünk tovább erősíti az MKB Pénzügyi Csoportot.
A most megkötött együttműködés célja, hogy termelők számára folyamatosan naprakész pénzügyi megoldásokat biztosítsunk 
és tájékoztassuk őket az agrárfinanszírozással kapcsolatos lehetőségekről, tudnivalókról.

SIKERSZTORIK
Ő volt a történelem leggazdagabb embere
A világ aranykészletének a felével rendelkezett. Legendás utazása során annyi aranyat szórt el, hogy azzal az egész régióban évekre tönkretette a nemesfém értékét. Egy hihetetlen történet.
Siker2019. márc 16.
Depresszió elleni orrsprayt fejlesztett ki a Johnson & Johnson
Az amerikai gyógyszerhatóság engedélyezte a partidrogként is használt ketamin származékát tartalmazó orrspray-t.
Hírek2019. márc 16.
Nagyon jó film lett a most díjazott Rossz versek
Először nyerte el magyar film a Monte Carlo-i Filmfesztivál fődíját: a Rossz verseket az Emir Kusturica vezette zsűri díjazta.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Erős lista a Microsoft egykori alapítójától. Reméljük, hogy nem téved és ezek az újdonságok hamarosan megkönnyítik majd az életünket. Az egészségügyi pontok különösen figyelemreméltók.
Tech2019. márc 15.
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
Ez az iphone app hozta messze a legtöbb pénzt
A Sensor Tower adatai alapján a Statista rangsorolta a legtöbb bevételt hozó Iphone alkalmazásokat: a Netflix népszerűsége töretlen, már az App Store-t is uralja.
Tech2019. jan 30.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem várhatjuk el, hogy megértsük a másikat, ha nem fordítunk rá elég figyelmet. Összegyűjtöttünk 5 olyan kifejezést, amelyet jobb, ha elkerülünk.
Siker2018. nov 30.