MKB Pénzügyi Csoport – MEGFOSZ együttműködés Magyarország legnagyobb szántóföldi rendezvényén

Hírek2019. máj 29.Növekedés.hu

Húszezer látogatója volt a május 23-24. között Mezőfalván megrendezett III. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-nak, amelyen az MKB Bank az MKB-Euroleasinggel és a MEGFOSZ-szal (Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetségével) közös standdal vett részt.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) szervezésében megvalósuló esemény monumentalitását jól mutatják a számok: 60 hektáron megvalósuló eseményen idén több mint 150 kiállító mutatta be mezőgazdasági gépeit, eszközeit, termékeit és szolgáltatásait a gazdálkodóknak.

Dr. Balog Ádám, az MKB Bank Elnök-vezérigazgatója szerint az MKB Pénzügyi Csoport számára kiemelten fontos a magyar agrárium jelene és jövője, ezért időről-időre kulcsfontosságú számunkra, hogy részt vegyünk a NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow rendezvényén. Az MKB Agrárpartner a gazdálkodók igényei szerint kialakított pénzügyi szolgáltatásokkal támogatja a magyar agrárium fejlődését. Büszkék vagyunk a MEGFOSZ-szal több éve tartó, sikeres együttműködésre és arra is, hogy ismét közösen tudtuk bemutatni eredményeinket és erős elkötelezettségünket a hazai mezőgazdaság és a gazdák jövője mellett.

Vály Judit, MKB-Euroleasing vezérigazgatója elmondta, hogy felelős piaci szereplőként az MKB-Euroleasing kötelességének tartja, hogy részt vállaljon az agrárszektor jövőjének formálásában, melynek talán a leghangsúlyosabb feladata a szakemberek következő generációjának a kinevelése. Fontosnak tartom, hogy minél többen érezzék azt, hogy nem elég csak beszélni róla, tenni is kell a sikerért. A NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow nagyszerű lehetőséget nyújt a nemzedékek találkozására, a közös jövő megalapozására, és a kapcsolatok kialakítására és ápolására. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a látogatók hatalmas száma, akik minden korosztályt felöleltek a legkisebbektől egészen az idősebb generációig. A jó cél érdekében érdemes a fiatalokat támogatni, és ezen a téren kíván az MKB Pénzügyi Csoport példát mutatni a MEGFOSZ együttműködés révén is.