MKT-beszélgetés: A mesterséges intelligencia szerepe a (makro)gazdasági előrejelzésben

Hírek2021. nov. 11.Növekedés.hu

A mesterséges intelligencia szerepe a (makro)gazdasági előrejelzésben – ezzel a címmel szervez online szakmai kerekasztal-beszélgetést a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) Gazdaságpolitikai és Gazdaságelméleti Szakosztálya 2021. november 29-én, hétfőn 14 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

A kerekasztal-beszélgetés résztvevői: Balatoni András, a Magyar Nemzeti Bank közgazdasági elemzésekért és előrejelzésekért felelős igazgatója, az MKT Gazdaságpolitikai és Gazdaságelméleti Szakosztályának elnökségi tagja; Kristóf Tamás, az Eximbank kockázatkezelési igazgatója, a BCE egyetemi docense és Regős Gábor, a Századvég Gazdaságkutató Zrt. makrogazdasági üzletágának vezetője. A beszélgetés moderátora Szebeni Dávid, az Enrawell Consulting stratégiai igazgatója, a szakosztály elnökségi tagja. A résztvevőket Chikán Attila akadémikus, az MKT Gazdaságpolitikai és Gazdaságelméleti Szakosztályának elnöke köszönti.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:
YouTube-link: https://www.youtube.com/channel/UCQn9xUBg0ybiPRfB2QM4QOA/
Webex-link: https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=m063a83d84c7f4ce225f933f53fad8383
Meeting number: 2379 401 5695
Password: Elorejelz2021

A beszélgetést élőben streamelik az MKT YouTube-csatornáján.