MKT-beszélgetés: Divatipar - trendek és fenntarthatóság

Hírek2022. márc. 4.Növekedés.hu

A kreatív ipar egy speciális ágának, a divatiparnak a működésébe nyújt betekintést a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) Ipari és Vállalkozási Szakosztályának online kerekasztal-beszélgetése 2022. március 24-én, csütörtökön 14 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján. A beszélgetés érinti majd az iparág cégeinek startup-jellegét, a divatipart jellemző trendeket, különösen a fenntarthatóság, az úgynevezett slow fashion kérdéseit.

A beszélgetés résztvevői: Baldaszti Péter, a Nanushka társtulajdonosa, vezérigazgatója, a Vanguards alapítója; Forintos-Szűcs Anita, a Magyar Divat & Design Ügynökség (HFDA) vezérigazgató-helyettese; valamint Keszeg Anna kultúrakutató, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Elméleti Intézetének docense, a Babeș–Bolyai Tudományegyetem Kommunikáció, Közkapcsolatok és Reklám Intézetének adjunktusa.

A beszélgetést Faludi Julianna, a Budapesti Corvinus Egyetem Marketing Intézetének egyetemi adjunktusa vezeti. A résztvevőket Kozma Miklós, a BCE Vállalatgazdaságtan Intézetének egyetemi docense, az MKT Ipari és Vállalkozási Szakosztályának elnöke köszönti.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:

A rendezvényt élőben streamelik majd az MKT YouTube-csatornáján.