MKT-konferencia: A munkajogi szabályozás három évtizede

Hírek2022. feb. 23.Növekedés.hu

A munkajogi szabályozás három évtizede – ezzel a címmel szervez konferenciát a Magyar Jogász Egylet Munkajogi és Szociális Jogi Szakosztályával és az ELTE ÁJK Munkajogi és Szociális Jogi Tanszékével közösen a Magyar Közgazdasági Társaság Munkaügyi Szakosztálya 2022. március 3-án, csütörtökön 14 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

A konferencia előadói: Kiss György egyetemi tanár, az MTA levelező tagja, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Közigazgatás-tudományi Doktori Iskolájának vezetője és Horváth István, az ELTE ÁJK tanszékvezető egyetemi docense, a Magyar Jogász Egylet Munkajogi és Szociális Jogi Szakosztályának elnöke.

Felkért hozzászólók: Bod Péter Ákos, a BCE professzor emeritusa, az MTA doktora, az MKT alelnöke; Rolek Ferenc, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének alelnöke és Mészáros Melinda, a LIGA Szakszervezetek elnöke. Moderátor: Herczog László volt szociális és munkaügyi miniszter, a Pénzügykutató Zrt. munkatársa, az MKT Munkaügyi Szakosztályának elnökségi tagja.

A konferencia megtekintéséhez szükséges információk: