MKT-konferencia: Fenntarthatóság és vállalati fejlődés

Hírek2024. feb. 14.Növekedés.hu

Fenntarthatóság és vállalati fejlődés - ezzel a címmel szervez hagyományteremtő szándékkal szakmai konferenciát a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) Fenntarthatósági Szakosztálya, a Budapesti Értéktőzsde (BÉT), az ELTE Savaria Egyetemi Központ (ELTE SEK), a Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetsége (GTTSZ), valamint a West Hungary Projekt 2024. február 22-én, csütörtökön 14 órától Szombathelyen, az ELTE Savaria Egyetemi Központban (9700 Szombathely, Károly Gáspár tér 4.).

 A rendezvény elérhető lesz az MKT YouTube-csatornáján is.

A konferencia előadói között ott lesz Végh Richárd, a BÉT vezérigazgatója, az MKT Fenntarthatósági Szakosztályának elnöke; Ferencz Orsolya, a Külgazdasági és Külügyminisztérium űrkutatásért felelős miniszteri biztosa, országgyűlési képviselő, az ELTE tudományos főmunkatársa; Horváth Bianka, a Magyar Nemzeti Bank elnöki főtanácsadója, a GTTSZ elnöke, az MKT Fenntarthatósági Szakosztályának elnökségi tagja; Pokó Diána mesterségesintelligencia- és technológiai szakjogász, a GTTSZ Gazdasági és Külgazdasági Tagozatának társelnöke; Vitkovics Péter változásmenedzser; valamint Veisz Ákos, a BDO Magyarország ESG Tanácsadó Kft. ügyvezetője és további vállalatvezetők. Az érdeklődőket Lenkai Nóra, az ELTE rektori biztosa köszönti. Zárszót Varga Imre, az ELTE Közgazdaságtudományi Intézetének igazgatója mond. A konferencia moderátora: Szajlai Csaba, a Világgazdaság főszerkesztője.

A rendezvényen a személyes részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A szervezők kérik, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek előzetesen jelezni a https://regs.hu/fenntarthatosag-es-vallalati-fejlodes-konferencia/ linken.