MKT-konferencia: Versenyképesség és társadalmi tőke

Hírek2023. jan. 4.Növekedés.hu

Versenyképesség és társadalmi tőke – ezzel a címmel szervez közös, online konferenciát a Magyar Közgazdasági Társaság Munkaügyi, valamint Versenyképességi Szakosztálya 2023. február 2-án, csütörtökön 14 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

A rendezvény bevezető előadását Csath Magdolna, az MTA doktora, a Nemzeti Versenyképességi Tanács korábbi tagja, az MKT Versenyképességi, valamint Informatikai Szakosztályainak elnökségi tagja tartja. Felkért hozzászólók: Takáts Előd egyetemi tanár, a Budapesti Corvinus Egyetem rektora, az MKT Monetáris Politikai Szakosztályának elnöke; Szabó István, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal tudományos és nemzetközi elnökhelyettese; valamint Sávos András, a Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft. ügyvezető igazgatója, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) elnöke. Moderátor: Artner Annamária, az ELKH Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpont Világgazdasági Intézetének tudományos főmunkatársa, az MKT Munkaügyi Szakosztályának elnökségi tagja.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:

A rendezvény élőben követhető lesz az MKT YouTube-csatornáján, a https://www.youtube.com/@magyarkozgazdasagitarsasag címen.