MKT-rendezvény: A közlekedés jövője Európában

Hírek2022. feb. 2.Növekedés.hu

Az európai regionális közösségi közlekedés jövőjéről szervez online kerekasztal-beszélgetést a Magyar Közgazdasági Társaság Kereskedelmi Szakosztálya 2022. február 17-én, csütörtökön 14 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

A beszélgetés résztvevői – Bói Loránd, a Volánbusz Zrt. általános vezérigazgató-helyettese; Hegyi Zsolt, a MÁV-START Zrt. szolgáltatásfejlesztési és értékesítési vezérigazgató-helyettese; valamint Radó András, a WizzAir szenior vállalati kommunikációs menedzsere – átfogó képet adnak a távolsági közösségi közlekedés előtt álló kihívásokról, trendekről és e szolgáltatások jövőjéről, a szolgáltatók stratégiai terveiről, különös tekintettel a környezeti fenntarthatósági szempontokra.

A beszélgetés során várhatóan szó esik majd a koronavírus-járványnak a szektorra gyakorolt hatásairól, a folyamatban lévő fejlesztésekről, tervezett beruházásokról, a fenntarthatóság kapcsán a klímaváltozás és a klímasemlegesség kérdéséről, és arról, hogy e klímacélok teljesítését hogyan tudja segíteni a közösségi közlekedés fejlesztése.

A beszélgetés moderátora Németh Patrícia, a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelem Tanszékének főiskolai docense.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk: