MKT-rendezvény: A transznacionális programokról

Hírek2021. dec. 1.Növekedés.hu

A magyar részvétellel megvalósuló transznacionális programok eddigi tapasztalatai és ezek jövője a 2021–2027-es európai uniós költségvetési ciklusban – ezzel a címmel szervez online szakmai rendezvényt angol nyelven a Magyar Közgazdasági Társaság Európai Uniós Szakosztálya 2021. december 14-én, kedden délután 14 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

A rendezvény résztvevői megismerhetik a Duna és a Central Europe Programokat, az eddig tapasztalatokat, tanulságokat és természetesen azt, hogy az irányító hatóságok vezetői szerint milyen lesz egy nyertes projekt a 2021-2027 programozási ciklusban.

A rendezvény előadói: Christiane Breznik MPA, az INTERREG Central Europe Program (2021–2027) Irányító Hatóságának vezetője; Csalagovits Imre, az INTERREG Duna Transznacionális Program (2021–2027) Irányító Hatóságának vezetője és Hegyesi Béla, az INTERREG EUROPE és INTERREG Central Europe Programok (2021–2027) nemzeti kapcsolattartója a Pénzügyminisztériumban. A rendezvényt Szijjártó Orsolyaeurópai uniós pályázati szakértő, Magyarország volt hollandiai nagykövete, az MKT Európai Uniós Szakosztályának elnökségi tagja moderálja.

A rendezvény megtekintéséhez szükséges információk:

A rendezvényt élőben streamelik majd az MKT YouTube-csatornáján.