Nagy durranás lesz az idei augusztus 20.

Hírek2021. júl. 13.MTI

Minden korábbinál nagyobb szabású, négynapos programsorozat lesz idén augusztus 20. alkalmából - közölte a a nemzeti ünnep lebonyolításáért felelős operatív törzset vezető Kovács Zoltán a Facebook-oldalán.

"Készen állunk arra, hogy egy minden korábbinál nagyobb szabású, négynapos programsorozattal ünnepeljük idén Szent István napját" - tudatta Kovács Zoltán. "Ezen a napon több mint ezeréves történelmünkre emlékezünk, amely megérdemli, hogy méltó módon, többnapos eseménysorozat keretében ünnepeljük meg" - fogalmazott.

Kovács Zoltán hangsúlyozta, hogy Magyarország - Európa egyik legsikeresebb oltási kampányának köszönhetően - legyőzte a koronavírus-járvány harmadik hullámát. Ez egyet jelent a régi, megszokott élet fokozatos visszanyerésével, Magyarország újraindításával - tette hozzá.

Az augusztus 20-ai nemzeti ünnep lebonyolításáért felelős operatív törzset Kovács Zoltán vezeti. A testület a korábbi gyakorlathoz hasonlóan megkezdte az augusztus 20-ai Szent István-nap biztonságos megrendezésének előkészítését - derült ki a bejegyzésből.