Nemzetközi konferencia a zöld pénzügyekről

Hírek2019. nov. 4.Növekedés.hu

A zöld pénzügyekről szervez angol nyelvű nemzetközi konferenciát a Magyar Nemzeti Bank és az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD).

A zöld pénzügyekről szervez angol nyelvű nemzetközi konferenciát a Magyar Nemzeti Bank és az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) 2019. november 15-én, pénteken 9 órától Budapesten, a Mariott Hotelben (1052 Budapest, Apáczai Csere János u. 4.).

A konferencia az MNB tagságával működő, klímaváltozással és zöld pénzügyekkel foglalkozó jegybanki hálózat (Central Banks and Supervisors Network for Greening the Financial System) égisze alatt valósul meg.

A rendezvényen prezentációk és panelbeszélgetések keretében rangos nemzetközi és hazai szakértők járják körül a klímaváltozásból és egyéb környezeti problémákból eredő pénzügyi kockázatok kezelésének dilemmáit, a zöld hitelezési lehetőségeket valamint a környezeti fenntarthatóságot szolgáló, újszerű befektetési lehetőségeket.

Az angol nyelvű tanácskozás részletes programja ide kattintva elérhető.

A konferencián a részvétel ingyenes, azonban szigorúan előzetes regisztrációhoz kötött. A szervezők kérik, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek legkésőbb november 5-ig előzetesen jelezni a green-finance.conference@mnb.hu címen. Regisztrációkat csak a terem kapacitásáig tudnak fogadni!

Kapcsolódó dokumentumok:
Meghívó (pdf)
A konferencia programja (pdf)