Orbán Viktor a dél-koreai elnökkel tárgyalt - képek

Hírek2023. júl. 11.MTI

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Vilniusban, a NATO-csúcstalálkozó helyszínén megbeszélést folytatott Jun Szogjol dél-koreai államfővel Magyarország és Dél-Korea együttműködésének fejlesztési lehetőségeiről - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A felek megállapították: Dél-Korea immár évek óta az egyik legnagyobb külföldi beruházó Magyarországon, és a kereskedelmi kapcsolatok is rekordokat döntögetnek.
Orbán Viktor megerősítette, hogy Magyarország a gazdasági kapcsolatok további erősítésére törekszik, olyan ágazatokban is, mint az atomenergetika vagy a védelmi ipar.

Elhangzott: Magyarország és Dél-Korea kapcsolatainak mély gyökerei vannak, ezért a humán területeken, az oktatásban és a kultúrában is érdemes tovább erősíteni az együttműködést.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök és Jun Szogjol dél-koreai államfő kezet fog megbeszélésük előtt Vilniusban, a NATO-csúcstalálkozó helyszínén 2023. július 11-én. A megbeszélésén Magyarország és Dél-Korea együttműködésének fejlesztési lehetőségeiről volt szó. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök és Jun Szogjol dél-koreai államfő kezet fog megbeszélésük előtt Vilniusban, a NATO-csúcstalálkozó helyszínén 2023. július 11-én. A megbeszélésén Magyarország és Dél-Korea együttműködésének fejlesztési lehetőségeiről volt szó. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök és Jun Szogjol dél-koreai államfő megbeszélésükön Vilniusban, a NATO-csúcstalálkozó helyszínén 2023. július 11-én. Orbán Viktor mellett Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter  és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. A megbeszélésén Magyarország és Dél-Korea együttműködésének fejlesztési lehetőségeiről volt szó.A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök és Jun Szogjol dél-koreai államfő megbeszélésükön Vilniusban, a NATO-csúcstalálkozó helyszínén 2023. július 11-én. Orbán Viktor mellett Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter  és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. A megbeszélésén Magyarország és Dél-Korea együttműködésének fejlesztési lehetőségeiről volt szó. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán