Rendelj raklapos áruszállítást online!

Hírek2021. feb. 17.Növekedés.hu

Raklapos áruszállításra lenne szükséged belföldre, és online szeretnéd elintézni? A Csomagnet.hu-n egyszerűen megrendelheted a Palletways Magyarország szolgáltatásait. Ismerd meg jobban a futárszolgálatot és belföldi ajánlatait!

A Palletways Magyarországról

A Palletways Magyarország lényegében egy 13 független hazai szolgáltatóból álló logisztikai hálózat. A több helyen kialakított regionális alközpontoknak köszönhetően gyors szállítást biztosít a megrendelők számára. Igény szerint két, de akár egy munkanap alatt is teljesítik a raklapos megbízásokat. A Palletways belföldi szolgáltatásait cégként és magánszemélyként egyaránt igénybe veheted. 

Gyors és kényelmes rendelésleadás a Csomagnet.hu-n

A Csomagnet.hu-n gyorsan és egyszerűen rendelheted meg a Palletways Magyarország belföldi, sőt, hamarosan már a külföldi szolgáltatásait is! Az átlátható, felhasználóbarát raklapszállítási felületen egyértelműen feltüntetett paraméterekkel találkozhatsz. A Csomagnet.hu azért jött létre, hogy minél több időt spórolhass a feladással. Ha külön információra vagy segítségre lenne szükséged, szinte biztos, hogy elég szétnézned az oldalon, hogy megtaláld. Egy fontos részlet sem hiányzik a feladáshoz.

A gyors feladást szolgálja az is, hogy nem szükséges regisztrált felhasználónak lenni raklapos megbízás leadásához. Rendszeres feladás esetén azonban érdemes időt szakítani a regisztrációra, ugyanis hasznos előnyökkel jár, melyekkel akár még gyorsabbá teheted a megrendelést. Lementheted például a feladott raklapok adatait, így nem kell őket újra begépelni, ha ugyanolyan paraméterekkel rendelkező raklapot szeretnél feladni. 

A Palletways Magyarország belföldi szolgáltatásai

A Palletways Magyarország két szolgáltatását rendelheted meg a Csomagnet.hu-n keresztül. Ezek a Palletways Economy és a Palletways Premium szolgáltatások. Ha az előbbit választod, a rendelés napját követő munkanapon már érkezik is a futár, majd két munkanapon belül kiszállítja a raklapot. A Palletways Premium szolgáltatásnál már a felvételt követő egy munkanapon belül teljesíti a futár a fuvarozást. 

Egy raklapos fuvarozás díja természetesen a választott szolgáltatás és a raklap paramétereinek a függvénye. A Csomagnet.hu online díjkalkulátora segítségével pillanatok alatt megtudhatod, mennyibe kerül a raklapod kiszállítása, és egyszerűen összehasonlíthatod a két szolgáltatás árát.

A Csomagnet.hu-n kedvezőbb árakkal találkozhatsz, mint a konkurensek, illetve a futárcégek oldalán. Természetesen ez nem minőségbeli különbséget tükröz, hiszen ugyanazt a szolgáltatást tudod megrendelni, mint a többi helyen. Az alacsonyabb árak a nagy mennyiségben közvetített megrendeléseknek köszönhetők. 

Válaszd ki a Palletways valamely szolgáltatását, és add le a rendelésed mindössze néhány perc alatt a Csomagnet.hu segítségével!(X)