Saját üzletláncot indít a NetPincér

Hírek2020. dec. 10.Növekedés.hu

Új szolgáltatást indít a NetPincér. Mostantól alapvető élelmiszereket és háztartási cikkeket is házhoz visznek. A minimum rendelési érték ezer forint. A szolgáltatás első körben 10 budapesti kerületben indult el.

A cég a beszerzéstől a házhoz szállításig kontrollálja a termékek útját: az árut közvetlenül a beszállítóktól vásárolják meg, a NetPincér maga raktározza és a saját üzleteiből kézbesíti a megrendelőknek.

Az üzletek dark store-ként funkcionálnak, vagyis csak kiszállítással foglalkoznak, nincsenek betérő vásárlók, csak a saját munkatársaik.

Így garantálni tudják a termékek biztonságos tárolását és szállítását, minimalizálva a felesleges emberi kontaktusokat. A szolgáltatással nincs szükség előzetes időpontsáv foglalásra. A NetPincér market első körben egy alap szortimenttel indult el, azonban a cél a folyamatos bővítés termékpaletta tekintetében a vásárlói visszajelzések alapján.

Az első időszakban ingyenes kézbesítéssel támogatják a kipróbálás lehetőségét. Reggel 8 és este 11 között egész nap elérhető a szolgáltatás. A minimális rendelési érték ezer forint. Az első időszakban három stratégiai központból összesen 10 kerületben indul el a NetPincér market, azonban a bővítés már folyamatban van és hamarosan még több budapesti kerületben, illetve vidéken is megjelenik a szolgáltatás.