Sikerrel zárult a Magyar Közgazdasági Társaság 59. Közgazdász-vándorgyűlése

Hírek2021. szept. 27.Növekedés.hu

Sikerrel zárul a Magyar Közgazdasági Társaság 59. Közgazdász-vándorgyűlése: bár a pandémia okozta kockázatok sajnos idén is a virtuális térbe kényszerítették a hazai közgazdász szakma legnagyobb éves konferenciáját, sokan követték figyelemmel az élő közvetítéseket - és egyre többen nézik meg az előre rögzített szekciók előadásait és kerekasztal-beszélgetéseit is.

 Csupán az elmúlt két napban a YouTube-on és a Facebookon mintegy 4300-an tekintették meg a konferencia videóit, a rendezvény honlapját pedig csak az elmúlt 48 órában csaknem ezren keresték fel.
 
Az idei konferencia nem csupán kétnapos! A csütörtökön és pénteken élőben közvetített előadások és panelbeszélgetések mellet 22 rendkívül érdekes tematikus szekciót rögzítettünk az elmúlt hetekben és tettünk elérhetővé a konferencia honlapján: az államháztartástól a sport, a kultúra és az egészségügy gazdaságtanán, vagy éppen a fenntarthatóság, a startup-világ és az agrárium aktualitásain át egészen a gazdaságpolitikáig. Jó hír, hogy a hagyományos vándorgyűlésekkel szembenezúttal nem kell kényszerűen választani a szekciók között - az online megrendezésnek köszönhetően senki sem marad le semmiről, ami érdekelné a konferencia programjából.
 
A konferencia honlapján a csütörtöki és pénteki plenáris ülés előadásai és kerekasztal-beszélgetései egyaránt visszanézhetőek, sőt:
 
az előre rögzített szekcióprogramokkal együtt mintegy 2500 percnyi aktuális közgazdasági szakmai tartalom várja az érdeklődőket a honlapon.
 
Ráadásul a szekciók előadásai és kerekasztal-beszélgetései már az MKT podcastjában is meghallgathatóak!
 
Az 59. Közgazdász-vándorgyűlés plenáris előadásai ezen a linken visszanézhetőek.
 
A konferencia 22 tematikus szekciója ezen a linken nézhető és hallgatható meg.
 
A szekciók előadásai visszahallgathatóak az MKT podcastjában és a Spotify-on is.
 
A vándorgyűlés mindkét napjáról bőségesen tudósított a média. Az első nap sajtóvisszhangjáról ezen a linken, a második napéról pedig ide kattintva tettünk közzé egy válogatást.