Szakmai rendezvény: Munka és család (május 10-én)

Hírek2018. máj 3.Növekedés.hu

Munka és család ─ ezzel a címmel tart szakmai rendezvényt a Magyar Közgazdasági Társaság Munkaügyi Szakosztálya – a Károli Gáspár Református Egyetem BTK Szociológia Tanszékével együttműködésben – 2018. május 10-én, csütörtökön 14 órától a MKT közösségi terében, az Eiffel Palace Irodaház (1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.) I. emeletén. A rendezvényen Spéder Zsolt, a KSH Népességtudományi Kutatóintézet igazgatója Szülővé válás a munkapiac és iskolarendszer változó körülményei között címmel tart áttekintő előadást, majd Nagy Beáta, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára tart előadást Nõk és férfiak munka-magánélet egyensúlya a mobiltechnológia korában címmel. A fórum moderátora Török Emõke, a Károli Gáspár Református Egyetem egyetemi docense lesz.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, azonban a terem befogadóképességére való tekintettel szigorúan regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy az érdeklõdõk a részvételi szándékukat szíveskedjenek 2018. május 7-ig elõzetesen jelezni az office.mkt@t-online.hu e-mail-címen.

SIKERSZTORIK
Ő volt a történelem leggazdagabb embere
A világ aranykészletének a felével rendelkezett. Legendás utazása során annyi aranyat szórt el, hogy azzal az egész régióban évekre tönkretette a nemesfém értékét. Egy hihetetlen történet.
Siker2019. márc 16.
Depresszió elleni orrsprayt fejlesztett ki a Johnson & Johnson
Az amerikai gyógyszerhatóság engedélyezte a partidrogként is használt ketamin származékát tartalmazó orrspray-t.
Hírek2019. márc 16.
Hol élnek a leggazdagabbak? Még mindig nyugaton
Az USA-ban 607 milliárdos él, a világ húsz leggazdagabb emberéből tizennégy. De egyre több V4 országbeli dollármilliárdos lesz. A magyarok a lista végén vannak.
Siker2019. márc 14.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Erős lista a Microsoft egykori alapítójától. Reméljük, hogy nem téved és ezek az újdonságok hamarosan megkönnyítik majd az életünket. Az egészségügyi pontok különösen figyelemreméltók.
Tech2019. márc 15.
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
A leggazdagabb orosz nők
Oroszországban a gazdag milliárdosok többsége férfi, ismert oligarchák, acélipari, olajipari csoportok tulajdonosai. Vannak azonban olyan nők is szép számmal, akik vagy alanyi jogon, vagy esetleg éppen egy előnyös válás révén immár önállóan is százmilliárd forint körüli vagyonnal bírnak.
Siker2018. júl 15.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem várhatjuk el, hogy megértsük a másikat, ha nem fordítunk rá elég figyelmet. Összegyűjtöttünk 5 olyan kifejezést, amelyet jobb, ha elkerülünk.
Siker2018. nov 30.