Személyre szabható masszázsélmény a Caldera jakuzzikkal

Hírek2021. júl. 13.Növekedés.hu

Az igazán magas minőségű masszázsmedencéknek számos ismérve van. Ezek közül az egyik legfontosabb a személyre szabhatóság. Hiába vesszük ugyanis bizonyos célzattal a jakuzzit, bármikor előfordulhat olyan élethelyzet, hogy valami más funkcióra lesz szükségünk. Sokkal célravezetőbb tehát egy olyan modell mellett letenni a voksunkat már az elején, ami az élet több területén is támaszt tud majd nyújtani a számunkra.

Milyen funkciókat láthat el egy jakuzzi?

Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a masszázsmedence csupán egy kényelmes opció a kikapcsolódásra, pedig ennél sokkal többrétű dologról van szó. Már maga a relaxáció is számtalan pozitív élettani hatással rendelkezik. Azáltal, hogy a rendszeres használattal lelassulunk, megnyugtatjuk az egész nap leterhelt idegeinket, sokat tudunk javítani az alvásminőségünkön. Ezáltal sokkal olajozottabban mennek majd a hétköznapok, könnyebben áthidaljuk a stresszes helyzeteket. Egyes tanulmányok szerint a túlsúly is sokkal egyszerűbben elkerülhető, ha megfelelő mennyiségű alvás van a mindennapjainkban.

Amennyiben Te is szeretnél egy életminőség-javító változtatást, érdemes elgondolkoznod egy, a Caldera Spas-nál kapható masszázsmedence beszerzésén. Keresd fel a cég weboldalát, és válassz a prémiumkategóriás jakuzzik közül, hogy mihamarabb élvezhesd a hidromasszázs pozitív hatásait!

Eltérő igények

A jakuzzik a testi felüdülést is nagyban segítik. Legyen szó akár sportolókról vagy műtét után lábadozókról, mindenkinek segíteni tud, hogy az izomzat és a mozgásszervek ne legyenek túlterhelve. És itt kerül előtérbe a személyre szabhatóság. Nem kell ahhoz ugyanis több embernek használnia a medencét, hogy különböző igények merüljenek fel egy-egy nap végén a hidromasszázzsal szemben. 

Amennyiben egy magas minőségű medencét választunk, nagy valószínűséggel olyan fúvókákkal van felszerelve, amiknek a működése különbözőképpen befolyásolható. A Caldera Spas masszázsmedencéi olyan kezelőfelülettel vannak ellátva, amiken könnyűszerrel, kényelmesen lehet állítani a jetek fújásának erősségét, irányát. 

Nem a méret a lényeg

A cégnél igyekeznek minél ergonomikusabbra tervezni a medencéket. Különböző masszázsrendszerek kialakításával pedig törekednek arra, hogy a teljes test átmasszírozása megoldható legyen a különböző modellekkel. A kisebb medencékben nincs lehetőség arra, hogy a körkörös terápia elemeit alkalmazzák, hiszen annak a lényege, hogy minden testtájékkal egy külön ülés foglalkozik behatóbban. Ezt ellensúlyozzák a szerteágazó funkciójú jetekkel, amik sokkal személyre szabhatóbbak, több funkciót képesek ellátni. Ilyenek az AdaptaFlo és a AdaptaSsage rendszerek, melyek a simogató érzéstől a mélymasszázsig terjedő skálán bármit meg tudnak valósítani.(X)