Billingo MobilAPP, a vállalkozók kedvenc alkalmazása

Hírek2021. júl. 14.Növekedés.hu

Megújult a Billingo MobilAPP! Az alkalmazás minden billingós számára ingyenesen letölthető az Apple Store, illetve a Google Play áruházból. Ez az egyszerű, felhasználóbarát és hasznos applikáció nem véletlenül a vállalkozók nagy kedvence. Az alkalmazással még egyszerűbbé és átláthatóbbá vált a mobilszámlázás. A legújabb fejlesztési technológiának köszönhetően gyorsabbá vált a számlák kiállítása és a különféle számlázási funkciók most már mobilon is bármikor használhatóak.

Egyszerűbbé vált a mobilról történő számlázás

A Billingo MobilAPP legnépszerűbb funkciói már most is elérhetőek az alkalmazásban. Jelenleg is lehet számlát kiállítani, valamint küldeni, továbbá kiadásokat rögzíteni, a számlázáshoz nélkülözhetetlen partner- és termékadatokat kezelni, illetve a kötelező NAV-adatszolgáltatást teljesíteni.

A következő hónapokban tovább fejlesztik az alkalmazást, nemcsak a dizájn szépül, a funkciók is bővülnek. A Billingo célja, hogy a mobilra fejlesztett verzió elérje az asztali változat által nyújtott lehetőségeket.

A Billingo célja a kifogástalan minőség

A Billingo magas prioritással kezeli az applikációval kapcsolatos felhasználói visszajelzéseket. Ennek oka, hogy a számos tesztelés ellenére, mint más alkalmazásoknál, itt is előfordulhatnak kisebb hibák. Mivel a cél a kifogástalan minőség, ezeket minél hamarabb javítani szeretnék a fejlesztők.

Hol lehet jelezni az esetlegesen előforduló hibákat? A hello@billingo.hu e-mail-címen, az eszköztípus feltüntetésével. Ha kíváncsi vagy rá, hogy milyen lett a megújult Billingo MobilAPP, töltsd le az Apple Store, illetve a Google Play áruházból!

Hogyan működik a Billingo MobilAPP? 

Ahogy már említettük, először le kell tölteni az alkalmazást az Apple Store, illetve a Google Play áruházból. A bejelentkezés során a Billingo asztali verziónál már korábban megadott e-mail-címet és jelszót kell beírni. Ennyi az egész, nincs más teendő. A belépést követően azonnal megjelennek az online számlázó programban szereplő adatok. Jó hír a Multiprofilt használó ügyfelek számára, hogy az alkalmazáson belül is kezelhetik egy felületen belül a különböző vállalkozásaik számlázásait. A különböző profilok közötti váltás egyszerű, csupán a bal felső sarokban lévő ikonra kell kattintani hozzá. 

Amennyiben a Bizonylatok, Partnerek és Termékek menüpontok közti váltás szükséges, csupán a felület alján található ikonokra kell kattintani. Ráadásul az applikációban is egyszerűen ellenőrizhetőek a bizonylatok adatai és gyorsan szűrhetőek. Az új bizonylat kiállításához pedig a felhasználói felület jobb felső sarkában található + ikonra kell kattintani. Az applikáció természetesen szinkronban működik a program asztali verziójával.(X)