Szilágyi Áron olimpiai bajnok kardvívó lett a 4iG Csoport új nagykövete

Hírek2024. márc. 20.Növekedés.hu

A 4iG Talent Programja márciustól három fiatal tehetséges magyar sportolót támogat.

A 4iG Csoport öt évre szóló együttműködési megállapodást írt alá Szilágyi Áron háromszoros olimpiai bajnok kardvívóval. A vállalatcsoport telekommunikációs, informatikai, valamint műsorsugárzó és műholdtechnológiai cégeket foglal magába, olyan jól ismert márkanevekkel rendelkezik, mint az Antenna Hungária, a DIGI, az Invitech és a Vodafone.

Szilágyi Áronnal számos aktivitásban kíván együttműködni a 4iG, ezek közül kiemelkedik a 2025-ben Magyarországon is bevezetendő ONE márkanagyköveti feladatainak ellátása.

Az együttműködést bejelentő sajtótájékoztatón Fekete Péter, a 4iG Csoport vezérigazgatója kiemelte: „A sportélet és egy telekommunikációs nagyvállalat működése számos területen mutat hasonlóságot. Mindkét tevékenységben erős karakterre és kiváló felkészültségre van szükség, hiszen szoros nemzetközi versenyben kell helytállni.

Szilágyi Áron olimpiai bajnok és Fekete Péter, a 4iG vezérigazgatója

A nemzeti példaképeink jelentőségét nem hangsúlyozhatjuk eléggé, a 4iG Csoport éppen ezért elkötelezett a magyar sportolók támogatása mellett.

Tudjuk és hisszük, hogy a háromszoros olimpiai bajnok kardvívó Szilágyi Áron személyében egy olyan kiváló sportemberrel működünk együtt a jövőben, aki méltó nagykövete lesz a 4iG Csoport és új márkáinak, az általunk fontosnak tartott és képviselt értékekkel.”

A nemzetközi mezőnyben helyt állni és tartani a tempót embert próbáló feladat, a támogatói háttér azonban rengeteg terhet levesz egy élsportoló válláról. A Talent Program tagjai talán most tapasztalják meg először, hogy az eredményesség és a felelősségvállalás ettől a ponttól nem csak önmagunk felé elvárás, hanem a belénk fektetett bizalmat is szükséges meghálálni. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen eddigi karrierem során több vállalat is megtisztelt bizalmával, a 4iG támogatása azonban egy rendkívül hosszútávú, stabil hátteret teremt nekem

 – mondta Szilágyi Áron.

A 4iG Csoport az eseményen bejelentette a 4iG Talent Program indítását is, amelynek célja a fiatal magyar sporttehetségek felkarolása és felkészülésének támogatása.

A vállalatcsoport 2024-ben három kiemelkedő tehetséget, a brit Formula-4-be igazoló autóversenyzőt, Molnár Martint, az IQ Foil olimpiai hajóosztályban versenyző szörföző és olimpiai kvóta esélyes Szentiványi Sárát, továbbá Bicsák Bence triatlonistát támogatja, aki a tokiói nyári olimpián minden idők legjobb magyar triatlonos helyezését – a hetedik helyet – érte el.