Tavasszal is férfias lábbelikben! - avagy az idei férfi félcipő kollekció

Hírek2021. ápr. 14.Növekedés.hu

Idén sem feledkezhetünk meg arról, hogy a tavasz nemcsak új szeleket, de új cipőket is hoz magával. Ilyenkor a hölgyek és urak egyaránt megújítják ruha- és cipőtárukat. A következő pár sorban most leginkább az uraknak szeretnénk kedvezni és megmutatjuk a legnépszerűbb cipőmárkákat, valamint az idei divatot. Lássuk, mik közül válogathatunk!

Amikor még hűvösek a reggelek

A tavasz bizony nem rögtön 25 fokkal köszönt be, ezért eleinte még nem érdemes lengén öltözni, hiszen nagyon becsapós az időjárás. A cipő piac azonban manapság már mindenre kínál valamilyen formában megoldásokat.

Szerencsére a Bugatti, New Balance és a Rieker márka termékei között számos olyan darabra lelhetsz, amelyekben még a hidegebb átmeneti napokon sem fog fázni a lábad. A színpaletta valamennyi árnyalata megtalálható a kínálatban.

A sportosabb félcipőket kitűnően hasznosíthatjuk a hétköznapokon, munkába vagy iskolába menet.

Amikor fontos a megjelenés

Egy elegáns eseményen nekünk is csinosan kell megjelennünk, érthető tehát, hogy egyáltalán nem mindegy, mit húzunk a lábunkra, mondjuk egy tárgyalás vagy egy közösségi program során.

A LifeStyleShop elegáns bőrcipői például éppen ilyen esetekben ajánlottak. A letisztult, férfias megjelenést újfent a Bugatti és a Rieker darabjai támogatják. De mitől lesz igazán elegáns egy lábbeli?

Egy minőségi bőrcipőt könnyű felismerni. Ezek a legtöbb esetben fűzős felsőrésszel és jó anyagú, textil belső résszel vannak ellátva. Egyszerre keltik az exkluzivitás és a magas komfortérzet hatását.

Amikor jönnek a melegebb napok 

A tavasz vége elhozza azt az időszakot, amikor bizony a sportos félcipőkben már melege van a lábunknak, s ilyenkor jó, ha van néhány könnyedebb ruha, lábbeli. 

A bebújós fazonú termékek között egyaránt találkozhatunk például vászon, bőr, és egyéb szövetből készült cipőkkel is. Ezeket rendkívül egyszerű fel- és levenni, ráadásul kellő szellőzést biztosítanak a lábaknak is. Néhány változatuk szinte bármilyen környezetben, alkalom során hasznosítható. 

Nos, hozzád melyik stílus áll közel? Tudod mit? Nem szükséged megalkudnod a témában! A legjobb, ha mindenféle stílusú és fazonú cipő van otthon, így van miből válogatni, és biztos lehetsz abban, hogy nem kell az utolsó pillanatban cipőt vásárolni!

A LifeStyleShopnál kereshetsz márka, ár, méret vagy akár cipőtípus szerint! Ráadásul kényelmesen, otthonról szerezheted be a lábadra tökéletesen illő darabokat! 

A színekben sincs hiány! Idén is hódít a legtöbb férfias szín, mint amilyen a fekete, barna, szürke, kék és zöld is! Válaszd ki a hozzád illő darabokat, és készülj fel a tavaszra!(X)