Titkok, amiket nem tudtál A nagy pénzrablásról

Hírek2021. júl. 13.Növekedés.hu

A La Casa De Papel egy igazán különleges sorozat, amelynek folyamatosan bővülő rajongótábora van. Ha egy vagy közülük, mindenképp tarts velünk! Akkor se menj sehova, ha nem érted a sorozat körüli felhajtást, mindent el fogunk neked mondani arról, miért rajonganak annyira ezért a sorozatért. A nagy pénzrablás iránt rajongók és azok is, akik még nem kedvelik, tartsanak velünk! Nem fogjátok megbánni! Kulisszatitkokkal is várjuk azokat, akik ismerik már a sorozatot!

Mi is az A nagy pénzrablás?

Nos, A nagy pénzrablás egy spanyol sorozat, amely már néhány éve szárnyal a Netflix népszerűségi listájának élén. Ez nem véletlen, hiszen minden benne van, ami egy sorozatot tökéletessé tesz. Maga a sorozat egy bűnügyi drámasorozat, ám természetesen ármány, fondorlat, szerelmi szálak és a karakterek múltjának titkai is felszínre bukkannak a részek során.

Mindenki megtalálhatja azt a karaktert, akinek a bőrébe bele tudja magát képzelni, a rajongók folyamatosan spekulálhatnak, vajon ki vagy mi és hogyan motivál egyes karaktereket.

Természetesen mindenki szeme előtt egy nagy közös cél lebeg: a történelem eddigi legnagyobb, legsikeresebb bankrablását szeretnék elkövetni.

La Casa De Papel rajongók, figyelem, ezt tuti nem tudtátok még!

A sorozatról folyamatosan jelennek meg újabb és újabb kulisszatitkok, amelyeket olvasva gyakran a legnagyobb rajongók is meg szoktak lepődni. Mi is hoztunk néhányat, amelyeket biztosan nem tudtál még!

  1. A sorozat ikonikus maszkját Salvador Dali spanyol szürrealista festő alkotása ihlette.
  2. A sorozat utolsó évadát a Netflix 2021 december elején szeretné befejezni.
  3. Az első évadot csak Spanyolországban forgatták, méghozzá Madridban. Minden külsős jelenetet az országon belül oldottak meg.
  4. Ismerős volt Bogota arca? Ez ezért lehetett, mert színésze, Hovik Keuchkeriant láthattad a 2016-os Assassin’s Creed filmben, Michael Fassbenderrel együtt.
  5. Alex Pina, A nagy pénzrablás rendezője egy fontos gondolatot tart a szemei előtt, miközben készíti a sorozatot. Egy egészen friss interjújában elárulta, célja, hogy amíg sorozatát nézik, az emberek kicsit elfelejthessék a Covid-19 minden negatívumát.

Az INFINITY Tokok csapata is összeszedett néhány további titkot, ezeket is mindenképp olvasd el!

Innen ismerhetsz fel egy igazi rajongót!

Ahogyan régen arról ismerted fel az igazán menő arcokat, hogy kinek milyen telefon pihent a kezében, vagy min hallgatta a zenét, addig manapság már elég az is, ha megpillantod a telefon hátlapját. 

Azoknak, akiknek A nagy pénzrablás maszkja vagy épp egyik karaktere díszíti a telefontokját, arról már tudhatod, nem csupán menő, de igencsak kitűnő ízléssel is rendelkezik.

Neked miért nem a professzor figyel a mobiltokodról?(X)