Új logisztikai nagyvállalat lép piacra Magyarországon

Hírek2024. márc. 6.Növekedés.hu

DVM-Greenfield néven közös vállalatot indított az DVM group és a Greenfield Development.

Az összefogás célja, hogy ötvözzék a DVM group évtizedes építőipari és a Greenfield Development átfogó ipari generálkivitelezői tapasztalatát.

Az új társaság a Limelog gyártó és logisztikai céggel szorosan együttműködve a hazai piacon egyedülálló, integrált szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek.

A DVM-Greenfield már az indulásakor összesen több mint 70 000 négyzetméter generálkivitelezési és projektmenedzsmenti megbízással növelte portfólióját.

A DVM-Greenfield az ipari ingatlanszektorban teljeskörű szolgáltatást kínál a fenntartható raktár- és gyártócsarnokok kulcsrakész generálkivitelezésétől, a projektmenedzsmenten át a mindenre kiterjedő szakmai tanácsadásig.

A Limelog gyártó- és logisztikai kapacitásának köszönhetően, a házon belül előregyártott vasbetonelemekkel és saját szállító járműparkkal a megszokott iparági standardnál gyorsabban képesek átadni az igényre szabott létesítményeket.

A társulás nem jelent összeolvadást, a DVM group, a Greenfield Development és a Limelog továbbra is folytatja eddigi tevékenységét, azonban a DVM-Greenfield vállalaton keresztül képesek egy sokkal szélesebb és egyre bővülő ügyfélkör integrált elvárásainak is megfelelni - írja a DVM.

A DVM group és a Greenfield Development által közösen útjára indított DVM-Greenfield versenyelőnyét egy közel kétszáz fős szakértő csapat, a több millió négyzetméternyi kivitelezésben szerzett tapasztalat és a Limelog gyártókapacitása adja, ami kiegészül saját szerkezetgyártással, szállítással és szereléssel, így integrált megoldást tudnak nyújtani partnereiknek.

A DVM-Greenfield már indulásakor egy több mint 70 000 négyzetméteres portfólióval rendelkezik a generálkivitelezés és a projektmenedzsment területén.

A vállalat ügyfelei között olyan meghatározó megbízók találhatók, mint a Biggeorge Property a 8200 négyzetméteres West Gate H épület megvalósításával vagy a Panattoni Hungary a 15 000 négyzetméteres ZF debreceni futóműgyártó üzem és raktár kivitelezésével.

A Jiecang Linear Motion 22 800 négyzetméteres kaposvári gyártóegységének, illetve az Evoring Precision Manufacturing 26 000 négyzetméteres jászfényszarui gyártóegységének megvalósítását pedig teljeskörű projektmenedzsmenttel támogatják, amibe beletartozik a koncepcióterv készítése, az építési engedélyekkel kapcsolatos feladatok kezelése, a generálkivitelezői tender lefuttatása, a műszaki ellenőrzés és a pénzügyi monitoring is.