Új vezető az OTP Fáy András Alapítvány élén

Hírek2021. szept. 14.Növekedés.hu

Szeptembertől Csejtei Ildikó látja el az OTP Fáy András Alapítvány, valamint az Alapítványhoz tartozó budapesti és nyíregyházi OK Oktatási és Innovációs Központok ügyvezetői feladatait.

A nemzetközileg is elismert, az általános és középiskolás diákok pénzügyi és gazdasági ismereteinek bővítését, valamint az életpálya- és karriertervezés támogatását célul kitűző intézmény új vezetője közel 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a marketing, kommunikáció, üzletfejlesztés és oktatás területén.

Csejtei Ildikó pályája kezdetén stratégiai tanácsadóként dolgozott Londonban, majd felsővezetői pozíciókat töltött be olyan hazai és nemzetközi nagyvállalatoknál, mint az AEGON biztosító, a Hungaropharma, a Sanoma Media és a TV2 Csoport. 2015 óta vezeti saját oktatási programját (Independent Media Education Center), amely többek között marketing, média, kommunikáció, valamint intra- és interperszonális kompetenciák területén kínál képzéseket egyetemi hallgatók, pályakezdők és dolgozó szakemberek számára. 2016 óta az ELTE Média és Kommunikáció Tanszékének külsős oktatója.

Nagyon örülünk, hogy egy hosszú kiválasztási folyamat eredményeként Csejtei Ildikó személyében olyan szakemberre bízhatjuk az OTP Fáy András Alapítvány vezetését, aki mind gazdasági-üzleti és marketing-kommunikációs, mind oktatási-pszichológiai háttérrel rendelkezik. Azt várjuk tőle, hogy az Alapítvány eddigi eredményeire építve megújítsa annak stratégiáját, fókuszálva a márkaépítésre, a személyes oktatás mellett az innovatív digitális megoldásokra, valamint bevezesse a felnőttoktatást, és megerősítse az Alapítvány nemzetközi jelenlétét

– mondta Dr. Mészáros Tamás, az OTP Fáy András Alapítvány kuratóriumi elnöke.

Köszönöm a Alapítvány Kuratóriumának a bizalmat, és nagy lelkesedéssel vetem bele magamat ebbe a szép feladatba, amely nem csak tökéletesen illeszkedik személyes és szakmai hátteremhez, tapasztalataimhoz és érdeklődésemhez, de a vállalati társadalmi szerepvállalás és értékteremtés kiemelkedő példájaként is vonzó számomra

– mondta Csejtei Ildikó.