Újabb akkumulátor üzem épül Európában – megszaladtak az előrendelések

Hírek2018. dec 7.Növekedés.hu

A dél-koreai LG Chem, amely elektromos autók akkumulátorainak előállításával foglalkozik, a Plus Biznesu napilap értesülése szerint 5,8 milliárd zlotyt költ a dél-lengyelországi Wrocław térségében fekvő gyárának fejlesztésére (1 zloty = 74,75 Ft). A lap szerint azonban az üzem kapacitásai nem elegendőek a már beérkezett rendelés-állomány teljesítésére, ezért újabb gyár építésének tervét fontolgatja. A lap idézi In Yong Shim, az LG Chem Energy vezérigazgatóját, aki közölte: a tervek megfelelő ütemben készülnek, és az új gyár építése a jövő év júniusában kezdődhet meg. Az üzem minden valószínűség szerint Lengyelországban épül fel. 

SIKERSZTORIK
Mit tennének a milliárdosok, ha mindenüket elvesztenék?
Bill Gates és Warren Buffett, akik egyébként hosszú ideje jó barátok, megosztották gondolataikat arról, mit tennének, ha mindenüket elvesztenék és a nulláról kellene felépíteniük az életüket.
Siker2018. ápr 28.
Vagyonokat keresnek a topmenedzserek, de milyen áron?
Ez a munka hatalmas nyomással jár – ezt pedig a magánéletüket viseli meg.
Siker2018. dec 6.
Hogyan szerezte mesés vagyonát a Rockefeller család?
Mohó, pénzéhes kapitalista vagy egy üzleti zseni, aki a semmiből építette fel magát? Rockefeller nem volt jó képességű gyerek mégis a világ leggazdagabb embere lett – miközben egy valamire mindig kínosan ügyelt.
Siker2018. júl 29.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem figyelünk eléggé a beszélgető partnerünkre.
Siker2018. nov 30.
40 éves nőként hozott létre dollármilliárdos vállalkozást
Therese Tucker feláldozta nyugdíjkori megtakarításait, hitelkártyái teljes keretét és felvett lakására egy második jelzáloghitelt is. Súlyos kockázatot vállalt, de bejött.
Siker2019. jan 11.
Egy fiatal srác 100 millió fontos sportruházati márkát rakott össze Nagy-Britanniában
Nehéz elképzelni, hogy az alapításkor 19 éves Ben Francis-nak honnan volt ideje és energiája létrehozni és vezetni a Gymshark-ot.
Siker2018. okt 18.