Újranyitnak a művészmozik, maszk nélkül mozizhatnak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők

Hírek2021. máj. 1.Növekedés.hu

Mivel a beoltottak száma elérte a 4 milliót a Budapest Film mozijai (a Művész, a Puskin, a Toldi, a Tabán, a Kino Cafe és a Corvin) ismét elindítják műsorrendi vetítéseiket.

A tervezett program már megtalálható internetes felületeinken, de csak akkor vásároljanak elővételben jegyet előadásainkra, ha rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, és a moziba magukkal hozzák személyazonosságukat igazoló okmányukat is - írja a Budapest Film.

A filmszínházak személyzete köteles ellenőrizni ezen dokumentumokat. 18 éven aluli néző csak védettségi kártyával rendelkező felnőtt kíséretében látogathatja előadásainkat. Nézőink biztonsága érdekében a filmszínházak személyzetének kötelező a maszk viselete, a közönség maszk nélkül mozizhat.Amennyiben Ön olyan előadásra vásárol jegyet online, amelyet végül nem tudunk megtartani, a belépő árát természetesen visszautaljuk. A Távmozi a hagyományos vetítések elindítását követően is vetít – az előzetesen meghirdetett fesztiválok, filmnapok is maradnak a meghirdetett időpontokban, s a virtuális térben - olvasható a Budapest Film honlapján.