Díjazták az Erste Bank munkavállalói programjait

HR2022. okt. 7.Növekedés.hu

Két kategóriában is elismerést kapott az Erste Bank a HR-kommunikációs szakma legrangosabb versenyén, a HRKOMM Awardon, valamint elhozta a különdíjat az első alkalommal megrendezett Open Minded Companies Awardról. A pénzintézet díjazott munkavállalói programjai a bizalom és a lojalitás erősítése mellett egy sokszínű, emberközpontú munkahely kialakításához is hozzájárulnak.

Két díjat is elhozott az Erste Bank az idei HRKOMM Awardon, amelyre különféle Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő kampányokat, kommunikációs aktivitásokat lehetett nevezni.

A pénzintézet munkavállalói programjait nem először ismerték el a HR-kommunikációs szakma legrangosabb versenyén, az Erste tavaly és két évvel ezelőtt is 3-3 díjat nyert a HRKOMM Awardon. 

A bank az este folyamán az első alkalommal megrendezett, a munkahelyi diverzitás és inkluzivitás kialakításának eredményeit és jelentőségét elismerő Open Minded Companies Award különdíját is megkapta a „Kívül-belül sokszínű Erste pályázatért”.

A HRKOMM Award zsűrije idén arany díjjal jutalmazta az Erste munkavállalói részvényprogramjához kapcsolódó belső kommunikációt, a bank dolgozóinak tájékoztatását, bevonását a kezdeményezésbe. Az Ersténél idén ősszel elinduló, „WeShare” elnevezésű munkavállalói részvényprogram keretében szeptemberben 350 euró értékű részvényjuttatást kapott az osztrák anyabank értékpapírjából minden jogosult munkavállaló.

Ezüst díjat hozott el a bank "Erste, a Sokszínű munkahely" néven futó programja. A pénzintézet a sokszínűséget és a befogadást vállalati stratégiája szerves részének tekinti, melyet a közösség bevonására és megélésére épít. Ennek jegyében az Ersténél futó programok többsége alulról érkező, de kontextusba illő kezdeményezés. 

Az Open Minded Companies Award zsűrije különdíjjal ismerte el az Erste Sokszínűségi és Befogadási irányelvét. A bank szervezeti kultúrájának kialakítása, fejlesztése során a különböző kulturális hátterekkel, élettapasztalatokkal rendelkező emberek felé nyit annak érdekében, hogy összefogva, egymástól tanulva még jobb, sokszínűbb közösség jöjjön létre.

Egy HR Excellence díj is gazdára talált az est folyamán, amit az arany díjjal jutalmazott vállalatok között osztottak ki. Az Erste ebben a kategóriában a második helyet szerezte meg.Nagyon örülünk a díjaknak, sok kolléga rengeteg munkája van ezen programok mögött. Fontos, hogy megmutathattuk, emberközpontú bankolást építünk, melyben elfogadjuk kollégáinkat és ügyfeleinket is. Nagy közösséget mozgósítunk, akik szociálisan érzékenyek és a többségük könnyedén bevonható.

Bármi is van, együtt, egy emberként reagálunk annak ellenére, hogy közel 3300 kollégánk van szerte az országban – mondta Mihók Krisztina, az Erste Bank HR-vezetője.