Jacques-Edouard Guedent nevezték ki a Xerox ügyvezető alelnökévé és az EMEA Operations elnökévé

HR2021. feb. 9.Növekedés.hu

A Xerox Jacques-Edouard Guedent nevezte ki a munkahelyi megoldásokat biztosító technológiai vállalat ügyvezető alelnökévé és az EMEA Operations elnökévé, amely pozíciót már 2020. szeptember vége óta ideiglenesen betölt. Közvetlen felettese John Visentin, a Xerox ügyvezetője és alelnöke.

"Jacques-Edouard lesz felelős a Xerox "go-to-market" csapataiért Európában, a Közel-Keleten és Afrikában, így feladatai közé tartozik, hogy a Xerox teljes termékportfólióját, szolgáltatásait és szoftvereit új és izgalmas ügyfelekhez és partnerekhez juttassa el. Az ő alapos tudása az ügyfelek igényeiről, illetve a régióbeli hosszútávú kapcsolatai segítik majd a teljesítmény javulását és az erőteljesebb növekedést."

– mondta Visentin.

Gueden már 32 éve a vállalat munkatársa, karrierje során különböző vezető pozíciókban dolgozott az értékesítés és a marketing területén, egyre növekvő felelősséggel. Legutóbbi pozíciójában Franciaország, Belgium és Luxemburg elnöke volt, előtte pedig az EMEA Business Operations and Marketing vezető alelnökeként tevékenykedett.

Jacques-Edouard Gueden, Xerox ügyvezető alelnök

"Ahogy bővítjük portfóliónkat és képességeinket, az EMEA térségen belül arra összpontosítunk, hogy növeljük a Xerox meglévő és új technológiáinak ismertségét és bevételeit, ideértve a szoftvereket, a finanszírozást és az olyan újításokat, mint a 3-D fémek és az ipari dolgok internete. Már várom, hogy vezethessem a csapatot és jelentős eredményeket érjünk el a Xerox ügyfelei és partnerei számára"

– mondta Gueden.