Két új partnerrel erősíti a tanácsadási szolgáltatását a Deloitte

HR2020. ápr. 17.Növekedés.hu

Tovább bővíti a Kockázati és IFRS tanácsadási üzletágát a Deloitte: S. Nagy Krisztina és Ujvári Péter partnerként csatlakoznak a vállalathoz.

S. Nagy Krisztina a Deloitte londoni irodájából tért haza, ahol a UK Credit Risk Modelling csapatot vezette és szerzett átfogó nemzetközi tapasztalatot.

„A City-ben töltött évek során szerzett IRB és IFRS 9 tapasztalatokra építve segítem az ügyfeleinket, ebben a turbulens időszakban. Már most látható, hogy a járvány okozta gazdasági helyzetben a risk modelling, data, IT, reporting, policy és process területek kiemelten fontosak az ügyfelek számára, így ezekre fókuszálunk”

– mondta el S. Nagy Krisztina.

Ujvári Péter korábban kereskedelmi és banki területen is tapasztalatot szerzett, az utóbbi években pedig IFRS szakértőként dolgozott Belgiumban. „A járvány okozta helyzetből fakadóan rendhagyó a kezdés, de sikerrel vettük már az első időszak kihívásait is. A nemzetközi IFRS projektek vezetésében szerzett tapasztalatokra alapozva elsősorban a komplex IFRS standard bevezetések, IFRS pénzügyi reporting folyamatok és belső kontrollok kialakításához kapcsolódó szolgáltatások tartoznak majd hozzám” - mondta Ujvári Péter.

A két partner érkezésével mind az IFRS, mind a Risk & Regulatory terület jelentős fejlesztésen esik át a Deloitte-nál.

„Ez a bővülés nemcsak elősegíti a korábban meghatározott növekedési stratégia megvalósítását, hanem a mostani, világjárvány okozta helyzetben nemzetközi tapasztalaton alapuló hozzáadott értéket jelent az ügyfelek és a Deloitte számára is”

– tette hozzá Fülöp András, a Deloitte elnök-vezérigazgatója.