Kiemelkedő nagyságú juttatással és előrehozott bérfejlesztéssel segíti dolgozóit a Groupama Biztosító

HR2022. nov. 9.Növekedés.hu

A Groupama Biztosító fontosnak tartja, hogy hosszú távon számíthasson munkatársai tudására, szakértelmére, ezért a jelenlegi gazdasági helyzetben egyszeri támogatásban részesítette munkatársait.

A munkavállalók a november eleji bérkifizetésekkel a piacon jelentős mértékűnek számító, bruttó 450 és 650 ezer forint közötti összegeket kaptak.

A biztosítótársaság a valamennyi központi dolgozóját érintő támogatást sávos rendszerben nyújtotta, fair filozófiájával összhangban az alacsonyabb keresettel rendelkezőket támogatva magasabb egyszeri juttatással.

A társaság emellett a 2023 tavaszára tervezett béremelést is előrehozottan, január 1-jei hatállyal valósítja meg.

A Groupama Biztosító hangsúlyozza továbbá, hogy sikeres működéséhez a jövőben is fontosnak tartja munkavállalói elkötelezettségét, ezért a jelenlegi körülmények között sem tervez semmilyen, a dolgozókat hátrányosan érintő intézkedést, így például a téli időszakban sem merülhet fel székházának teljes vagy részleges bezárása, vagy kötelező home office elrendelése.

A biztosítótársaság a központi dolgozók támogatása mellett egy, az előző évben bevezetett új koncepcióra alapozva az értékesítési hálózatában is átdolgozta érdekeltségi rendszerét, lehetőséget adva lényegesen magasabb jövedelmek elérésére. Ennek célja, hogy stabil jövőt biztosíthasson tanácsadói számára, hozzájárulva az ügyfelek magasabb szintű kiszolgálásához.

Felelős munkáltatóként minden helyzetben szeretnénk kollégáink mellett állni és megmutatni számukra, hogy a „Jó kezekben vagy!” munkáltatói értékünket folyamatosan valódi tartalommal töltjük meg. Vállalatunk stabilitása és növekedése, valamint ügyfeleink elégedettsége munkatársaink támogatásával tartható fenn, ezért is tartjuk kiemelten fontosnak, hogy minél többféle módon segítsük őket

– mondta el Marton Klaudia, a Groupama Biztosító HR igazgatója.