2020-ban is az MKB-Pannónia Alapkezelő lett az év részvényalap-kezelője

Pénzügy2021. feb. 24.Növekedés.hu
A rovat támogatója:

A Budapesti Értéktőzsde idén online keretek között rendezte meg a hazai tőkepiac legjobb teljesítményeit díjazó eseményét, a BÉT Legek 2020 díjátadó gálát.

A több mint két évtizedes múltra visszatekintő BÉT Legek gála keretében is 22 kategóriában – egyebek mellett – az év részvényalap-kezelője, az év legnagyobb forgalmú részvénykereskedő cége, az év legnagyobb forgalmat elért részvénykibocsátója kategóriákban adtak át elismeréseket.

A díjak odaítélése a már megszokott módon, a Tőzsdei Tanácsadó Testület tagjaiból álló szakmai zsűri döntése alapján történt. Az átadott díjak értékét jelentősen növeli, hogy a díjazottok a tavalyi rendkívüli gazdasági helyzetben is kimagasló teljesítményt nyújtottak.

A tavalyi évben – a 2019-es évhez hasonlóan – ismét az MKB-Pannónia Alapkezelő lett az év részvényalap-kezelője - olvasható az MKB Bank közleményében.

Benczédi Balázs, az MKB-Pannónia Alapkezelő vezérigazgatója:

Nagy megtiszteltetés és egyben a legnagyobb elismerés számunkra, hogy a tőzsdeszakma az MKB Pannónia Alapkezelőt tartja méltónak "Az év részvényalap-kezelője díj"-ra. Az elmúlt évek céltudatos munkája és tapasztalatai, a kitűnően felkészült munkatársaink szakértelme, a professzionális belső vállalati folyamataink egyaránt szükségesek ahhoz, hogy időről időre, folyamatosan a maximumot nyújtsuk. Az ilyen elismerések egyértelműen azt bizonyítják, hogy a legjobb úton halad az MKB-Pannónia Alapkezelő. Egy hasonlattal élve: ahogyan a részvényeknél a hosszú távú teljesítmény számít, úgy nálunk, az MKB-Pannónia Alapkezelőnél is. Tisztelettel gratulálok az összes többi díjazottnak is!