A 10 legsikeresebb mesterséges intelligenciát fejlesztő cég

Tech2018. márc 31.Növekedés.hu

Megváltoztatja világunkat a mesterséges intelligencia (MI), az alkalmazásának fejlesztésén, terjesztésén dolgozó vállalatok piaci, tőzsdei nyomulása szédületes. Az US. News & World rangsorolta 10, a tőzsdéken legsikeresebb, az MI-re fókuszáló céget, ne lepődjünk meg: ezen csak USA – szilícium-völgyi – és kínai cégek szerepelnek. Öt évvel ezelőtt még kevesen láttak lehetőséget az MI projektben, sokan futurisztikus kísérletnek tekintették, mára azonban világossá vált, hogy az úttörők sikeres pályán haladnak, tőzsdei papírjaik vásárlása jó befektetésnek bizonyult. Az elemzők ugyanakkor figyelmeztetnek arra, hogy az egyre éleződő versenyben, új szereplők, innovációk megjelenésével a kockázat is nő, a volatilitás változékony. A kutatások, fejlesztések az emberi agy helyettesítésére, funkcióinak átvételére fókuszálnak. Az önvezető autók után jöhetnek az önmozgó, önbeszélő robotok.

A TOP 10:

1. NVIDIA CORPORATION (NASDAQ: NVDA) USA

2. ALPHABET (GOOG, GOOGLE) USA

3. TWILLO (TWLO) USA

4. AMAZON: COM (AMZN) USA

5. MICRON TECHNOLOGY (MU) USA

6. MICROSOFT. CORP. ((MSFT) USA

7. BAIDU (BIDU) KÍNA

8. INTEL. CORP (INTC) USA

9. FACEBOOK (FB) USA

10. TENCENT (TCEHY) KÍNA

SIKERSZTORIK
Ő volt a történelem leggazdagabb embere
A világ aranykészletének a felével rendelkezett. Legendás utazása során annyi aranyat szórt el, hogy azzal az egész régióban évekre tönkretette a nemesfém értékét. Egy hihetetlen történet.
Siker2019. márc 16.
Depresszió elleni orrsprayt fejlesztett ki a Johnson & Johnson
Az amerikai gyógyszerhatóság engedélyezte a partidrogként is használt ketamin származékát tartalmazó orrspray-t.
Hírek2019. márc 16.
Hol élnek a leggazdagabbak? Még mindig nyugaton
Az USA-ban 607 milliárdos él, a világ húsz leggazdagabb emberéből tizennégy. De egyre több V4 országbeli dollármilliárdos lesz. A magyarok a lista végén vannak.
Siker2019. márc 14.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Erős lista a Microsoft egykori alapítójától. Reméljük, hogy nem téved és ezek az újdonságok hamarosan megkönnyítik majd az életünket. Az egészségügyi pontok különösen figyelemreméltók.
Tech2019. márc 15.
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
A leggazdagabb orosz nők
Oroszországban a gazdag milliárdosok többsége férfi, ismert oligarchák, acélipari, olajipari csoportok tulajdonosai. Vannak azonban olyan nők is szép számmal, akik vagy alanyi jogon, vagy esetleg éppen egy előnyös válás révén immár önállóan is százmilliárd forint körüli vagyonnal bírnak.
Siker2018. júl 15.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem várhatjuk el, hogy megértsük a másikat, ha nem fordítunk rá elég figyelmet. Összegyűjtöttünk 5 olyan kifejezést, amelyet jobb, ha elkerülünk.
Siker2018. nov 30.