A fogyasztók ezeket a tulajdonságokat tartják a legfontosabbnak egy okostelefonban

Tech2018. nov 28.Növekedés.hu

A legújabb technológiai újítások háttérbe szorulnak az olyan hétköznapi funkciók mellett, mint az akkumulátor élettartama vagy a tárhely mérete. Miközben az okostelefon-gyártók igyekeznek a legtöbb technológiai újítást bezsúfolni a legújabb modellekbe, a Morning Consult legújabb felmérése rámutatott arra, hogy sokkal hétköznapibb és praktikusabb dolgok vannak a fogyasztók kívánságlistája elején, mint azt a gyártók gondolnák.

A kutatás közel 2 ezer okostelefont használó személyt kérdezett meg arról, hogy mely funkciókat tartják a legfontosabbnak a készülékekben: a leglényegesebb az akkumulátor élettartama, ezt követi a könnyű kezelhetőség, a tárhely és a tartósság.
Érdekes módon a legújabb technológiai funkciók, mint például az AR (kiterjesztett valóság), a VR (virtuális valóság) vagy az arcfelismerés a legkevésbé fontosak. A felmérés eredményei és az okostelefonok növekvő árai egyaránt alátámasztják a globális okostelefon eladások lassulását.

SIKERSZTORIK
Mit tennének a milliárdosok, ha mindenüket elvesztenék?
Bill Gates és Warren Buffett, akik egyébként hosszú ideje jó barátok, megosztották gondolataikat arról, mit tennének, ha mindenüket elvesztenék és a nulláról kellene felépíteniük az életüket.
Siker2018. ápr 28.
Vagyonokat keresnek a topmenedzserek, de milyen áron?
Ez a munka hatalmas nyomással jár – ezt pedig a magánéletüket viseli meg.
Siker2018. dec 6.
Hogyan szerezte mesés vagyonát a Rockefeller család?
Mohó, pénzéhes kapitalista vagy egy üzleti zseni, aki a semmiből építette fel magát? Rockefeller nem volt jó képességű gyerek mégis a világ leggazdagabb embere lett – miközben egy valamire mindig kínosan ügyelt.
Siker2018. júl 29.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem figyelünk eléggé a beszélgető partnerünkre.
Siker2018. nov 30.
40 éves nőként hozott létre dollármilliárdos vállalkozást
Therese Tucker feláldozta nyugdíjkori megtakarításait, hitelkártyái teljes keretét és felvett lakására egy második jelzáloghitelt is. Súlyos kockázatot vállalt, de bejött.
Siker2019. jan 11.
Egy fiatal srác 100 millió fontos sportruházati márkát rakott össze Nagy-Britanniában
Nehéz elképzelni, hogy az alapításkor 19 éves Ben Francis-nak honnan volt ideje és energiája létrehozni és vezetni a Gymshark-ot.
Siker2018. okt 18.