Ez az iphone app hozta messze a legtöbb pénzt

Tech2019. jan 30.Növekedés.hu

A Sensor Tower adatai alapján a Statista rangsorolta a legtöbb bevételt hozó Iphone alkalmazásokat: a Netflix népszerűsége töretlen, már az App Store-t is uralja. Az Apple App Store-jából letöltött alkalmazások több száz millió dolláros bevételt generáltak a tavalyi évben, a Sensor Tower adatai alapján pedig a Statista rangsorolta azt a tíz App Store-ból letöltött alkalmazást, amelyek 2018-ban a legtöbb bevételt hozták. A felmérések szerint tavaly a videó streaming és a közösségi média alkalmazások taroltak az Apple eszközökön.

A lista első helyén a már-már utolérhetetlen amerikai cég, a Netflix áll, amely filmek és sorozatok streamelését kínálja. Az applikáció 790 millió dollárt hozott.
A Tencent – szintén -  videó streaming alkalmazása volt a második legjobban kereső iOS alkalmazás, 490 millió dollárral. Harmadik helyen pedig a népszerű randi-applikáció, a Tinder foglal helyet 462 millió dollárral. Érdekesség, hogy a legtöbb bevételt hozó alkalmazások fele Kínából származik, köztük a második helyen végzett Tencent Video is.

SIKERSZTORIK
100% pszichológia: Ebben rejlik a Facebook, Snapchat és az Instagram sikerének titka
A Facebook több mint 2 milliárd, az Instagram 800 millió felhasználóval büszkélkedhet, a Snapchat-et pedig körülbelül 180 millióan használják naponta. Valójában miért kapnak ezek az alkalmazások ekkora figyelmet? Összegyűjtöttük az öt legfontosabb okot.
Siker2018. feb 15.
Mit tennének a milliárdosok, ha mindenüket elvesztenék?
Bill Gates és Warren Buffett, akik egyébként hosszú ideje jó barátok, megosztották gondolataikat arról, mit tennének, ha mindenüket elvesztenék és a nulláról kellene felépíteniük az életüket.
Siker2018. ápr 28.
Hogyan legyünk sikeresek a 20-as, 30-as, 40-es éveinkben - az Alibaba tulajdonosának jó tanácsai
„Az életben nem az számít, hogy mennyi mindent értél el, hanem az, hogy hogyan élted meg a kemény napjaidat és a hibáidat.” Mondta Jack Ma.
Siker2018. feb 20.
Michael Bloomberg: öt tipp, hogy sikeres vállalkozó legyen
Mindössze öt dologról van szó, ám ezek betartásával lett sikeres vállalkozó Michael Bloomberg, akit később New York polgármesterének választottak.
Siker2018. máj 10.
Kezdő vállalkozó? Akkor erre az öt dologra figyeljen!
Bármibe, és bármikor is vág bele az ember, vannak általános szabályok, amelyek betartása nagy segítséget jelent a kezdő vállalkozónak. Mutatjuk, mit tart a legfontosabbnak egy sikeres vállalkozó, a JÓKENYÉR pékség tulajdonosa, Ludwig Klára.
Siker2018. nov 8.
Soros után ő a második leggazdagabb magyar
Thomas Peterffy, vagyis Péterffy Tamás 15-18 milliárd dollárra becsült vagyonával a világ 57. legtehetősebb embere.
Siker2019. jan 12.
Egy fiatal srác 100 millió fontos sportruházati márkát rakott össze Nagy-Britanniában
Nehéz elképzelni, hogy az alapításkor 19 éves Ben Francis-nak honnan volt ideje és energiája létrehozni és vezetni a Gymshark-ot.
Siker2018. okt 18.