Ez az iphone app hozta messze a legtöbb pénzt

Tech2019. jan 30.Növekedés.hu

A Sensor Tower adatai alapján a Statista rangsorolta a legtöbb bevételt hozó Iphone alkalmazásokat: a Netflix népszerűsége töretlen, már az App Store-t is uralja.

Az Apple App Store-jából letöltött alkalmazások több száz millió dolláros bevételt generáltak a tavalyi évben, a Sensor Tower adatai alapján pedig a Statista rangsorolta azt a tíz App Store-ból letöltött alkalmazást, amelyek 2018-ban a legtöbb bevételt hozták. A felmérések szerint tavaly a videó streaming és a közösségi média alkalmazások taroltak az Apple eszközökön.

A lista első helyén a már-már utolérhetetlen amerikai cég, a Netflix áll, amely filmek és sorozatok streamelését kínálja. Az applikáció 790 millió dollárt hozott.

A Tencent – szintén -  videó streaming alkalmazása volt a második legjobban kereső iOS alkalmazás, 490 millió dollárral. Harmadik helyen pedig a népszerű randi-applikáció, a Tinder foglal helyet 462 millió dollárral. Érdekesség, hogy a legtöbb bevételt hozó alkalmazások fele Kínából származik, köztük a második helyen végzett Tencent Video is.

SIKERSZTORIK
Richard Branson: a mindennapi sportolás készít fel a sikerekre
Branson szerint egy nap nem múlhat el sport nélkül. Napi kétszer teniszezik, illetve emellett minden nap 40 percen át súlyt is emel. A Bloomberg legfrissebb adatai szerint a 2000-ben lovaggá ütött angol üzletember 5,3 milliárd dolláros vagyonnal rendelkezik.
Siker2019. ápr 20.
Tudta, hogy az isteni Michelangelo zseniális üzletember is volt?
Levélváltásaiban jellemzően nem művészetről, sokkal inkább olcsón megszerezhető birtokokról, szerencsés adásvételekről folyt a szó.
Siker2019. ápr 6.
Erről mondott le Bill Gates és Warren Buffett a siker érdekében
Amikor valakinek a sikerére gondolunk, gyakran megfeledkezünk arról, hogy annak eléréséhez mennyi erőfeszítés szükséges.
Hírek2019. feb 1.
A briteket kiléptető Michel Barnier Európa legveszélyesebb embere
A francia néppárti politikusnak nemcsak Theresa Mayt sikerült kiütnie a ringből, de eddig azt is elérte, hogy az Unió végig egységes maradjon mögötte.
Elemzések2019. ápr 12.
A világ 10 legjobb üzleti egyeteme – Európa beelőzte a nagy amerikai fellegvárakat
Rögtön az első helyen egy európai intézmény, amely beelőzte a nagy amerikai fellegvárakat: a Harvardot, az MIT-t és a Standfordot. Ne Oxfordra gondoljunk!
Hírek2019. ápr 14.
Weiss Manfréd: a XX. század leginnovatívabb magyar vállalkozója
A csepeli mágnás báró úgy pörgette fel a magyar gazdaságot, ahogy arra azóta sem volt példa.
Elemzések2019. márc 24.