Magyar céget vásárolt fel egy román szoftvergyártó vállalkozás

Tech2018. dec 24.Növekedés.hu

A kolozsvári székhelyű AROBS Transilvania Software vállalatcsoport, amely a román informatikai megoldások piacának egyik legnagyobb szereplője, bejelentette: felvásárolta a magyar Skyshield vállalkozást.  Ez az AROBS harmadik idei ilyen jellegű tranzakciója, miután átvette a holland CoSo és a román SAS vállalatot. „nem állunk le” hirdeti az AROBS postere A felvásárlás része a csoport növekedési és bővülési stratégiájának. Célja, hogy megszilárdítsa helyzetét a román, a magyar és a moldovai piacon, jelentette a Ziarul Financiar üzleti napilap. Az AROBS célja, hogy Közép és Kelet-Európában az autófelügyeleti szolgáltatások egyik legnagyobb szereplője lehessen.  „Vállalkozásunk növekedési szakaszban van; kis szereplőket vásárolunk fel a román, a magyar és a moldovai piacokon. Költségvetésünkben körülbelül 3 millió lej áll rendelkezésünkre (1 lej =69,59 Ft). Jelenleg három további ügyletről tárgyalunk, s ha sikerül megállapodnunk, a jövő év elején azokat is lezárjuk” mondta Voicu Oprean, az AROBS Transilvania Software alapító-vezérigazgatója.

SIKERSZTORIK
Így dolgozhatsz produktívan otthonról! 10 szuper tipp a home office-hoz
Sokan irigykednek azokra, akik megtehetik, hogy otthonról dolgoznak. A home office azonban nem mindenkinek megy egyszerűen.
HR2019. jan 28.
Depresszió elleni orrsprayt fejlesztett ki a Johnson & Johnson
Az amerikai gyógyszerhatóság engedélyezte a partidrogként is használt ketamin származékát tartalmazó orrspray-t.
Hírek2019. márc 16.
Nagyon jó film lett a most díjazott Rossz versek
Először nyerte el magyar film a Monte Carlo-i Filmfesztivál fődíját: a Rossz verseket az Emir Kusturica vezette zsűri díjazta.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Reméljük, hogy nem téved a Microsoft egykori alapítója.
Tech2019. márc 15.
Hol élnek a leggazdagabbak? Még mindig nyugaton
Az USA-ban 607 milliárdos él, a világ húsz leggazdagabb emberéből tizennégy. De egyre több V4 országbeli dollármilliárdos lesz. A magyarok a lista végén vannak.
Siker2019. márc 14.
Ez az iphone app hozta messze a legtöbb pénzt
A Sensor Tower adatai alapján a Statista rangsorolta a legtöbb bevételt hozó Iphone alkalmazásokat: a Netflix népszerűsége töretlen, már az App Store-t is uralja.
Tech2019. jan 30.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem várhatjuk el, hogy megértsük a másikat, ha nem fordítunk rá elég figyelmet. Összegyűjtöttünk 5 olyan kifejezést, amelyet jobb, ha elkerülünk.
Siker2018. nov 30.