Magyar céget vásárolt fel egy román szoftvergyártó vállalkozás

Tech2018. dec 24.Növekedés.hu

A kolozsvári székhelyű AROBS Transilvania Software vállalatcsoport, amely a román informatikai megoldások piacának egyik legnagyobb szereplője, bejelentette: felvásárolta a magyar Skyshield vállalkozást.  Ez az AROBS harmadik idei ilyen jellegű tranzakciója, miután átvette a holland CoSo és a román SAS vállalatot. „nem állunk le” hirdeti az AROBS postere A felvásárlás része a csoport növekedési és bővülési stratégiájának. Célja, hogy megszilárdítsa helyzetét a román, a magyar és a moldovai piacon, jelentette a Ziarul Financiar üzleti napilap. Az AROBS célja, hogy Közép és Kelet-Európában az autófelügyeleti szolgáltatások egyik legnagyobb szereplője lehessen.  „Vállalkozásunk növekedési szakaszban van; kis szereplőket vásárolunk fel a román, a magyar és a moldovai piacokon. Költségvetésünkben körülbelül 3 millió lej áll rendelkezésünkre (1 lej =69,59 Ft). Jelenleg három további ügyletről tárgyalunk, s ha sikerül megállapodnunk, a jövő év elején azokat is lezárjuk” mondta Voicu Oprean, az AROBS Transilvania Software alapító-vezérigazgatója.

SIKERSZTORIK
100% pszichológia: Ebben rejlik a Facebook, Snapchat és az Instagram sikerének titka
A Facebook több mint 2 milliárd, az Instagram 800 millió felhasználóval büszkélkedhet, a Snapchat-et pedig körülbelül 180 millióan használják naponta. Valójában miért kapnak ezek az alkalmazások ekkora figyelmet? Összegyűjtöttük az öt legfontosabb okot.
Siker2018. feb 15.
Mit tennének a milliárdosok, ha mindenüket elvesztenék?
Bill Gates és Warren Buffett, akik egyébként hosszú ideje jó barátok, megosztották gondolataikat arról, mit tennének, ha mindenüket elvesztenék és a nulláról kellene felépíteniük az életüket.
Siker2018. ápr 28.
Hogyan legyünk sikeresek a 20-as, 30-as, 40-es éveinkben - az Alibaba tulajdonosának jó tanácsai
„Az életben nem az számít, hogy mennyi mindent értél el, hanem az, hogy hogyan élted meg a kemény napjaidat és a hibáidat.” Mondta Jack Ma.
Siker2018. feb 20.
Michael Bloomberg: öt tipp, hogy sikeres vállalkozó legyen
Mindössze öt dologról van szó, ám ezek betartásával lett sikeres vállalkozó Michael Bloomberg, akit később New York polgármesterének választottak.
Siker2018. máj 10.
Kezdő vállalkozó? Akkor erre az öt dologra figyeljen!
Bármibe, és bármikor is vág bele az ember, vannak általános szabályok, amelyek betartása nagy segítséget jelent a kezdő vállalkozónak. Mutatjuk, mit tart a legfontosabbnak egy sikeres vállalkozó, a JÓKENYÉR pékség tulajdonosa, Ludwig Klára.
Siker2018. nov 8.
Soros után ő a második leggazdagabb magyar
Thomas Peterffy, vagyis Péterffy Tamás 15-18 milliárd dollárra becsült vagyonával a világ 57. legtehetősebb embere.
Siker2019. jan 12.
Egy fiatal srác 100 millió fontos sportruházati márkát rakott össze Nagy-Britanniában
Nehéz elképzelni, hogy az alapításkor 19 éves Ben Francis-nak honnan volt ideje és energiája létrehozni és vezetni a Gymshark-ot.
Siker2018. okt 18.