Mindenki elektromos autót fejleszt

Tech2017. nov 20.Növekedés.hu

Az elmúlt egy hétben a világ autóipara ismét az elektromos járműves bejelentésekről szólt. A legnagyobb visszhangot a Tesla elektromos kamionja váltotta ki, de a világ három legnépszerűbb, vagyis legtöbb autót értékesítő cége, a Toyota, a Volkswagen és a General Motors egyaránt Kínával kapcsolatos elektromos terveiről nyilatkozott. A Toyota a kantni autószalon keretei közt jelentette be, hogy 2020-től már Kínában gyártott elektromos autókat fog eladni Kínában. A Volkswagen sem szeretne lemaradni, 10 milliárd eurós beruházást tervez Kínában, amely 2025-re készülhet el, és 10 különböző típusú elektromos autó készülhet majd a hipermodern gyárban. A General Motors 2021-re szeretne elkészülni új elektromos autó modellcsaládjával. A cég zéróemissziós programjának keretében elsősorban az üzemanyag-költség csökkentésre és a lítiumionos akkumulátor fejlesztésére fókuszál. A GM szerénytelen terveiben 2026-ban már egymillió elektromos autó eladásával kalkulál. Talán már külön nem is kell hangsúlyozni, hogy a növekedés motorja Kína lehet, és maga a gyártás is az Egyesült Államokban, illetve Kínában fog zajlani.

SIKERSZTORIK
Ő volt a történelem leggazdagabb embere
A világ aranykészletének a felével rendelkezett. Legendás utazása során annyi aranyat szórt el, hogy azzal az egész régióban évekre tönkretette a nemesfém értékét. Egy hihetetlen történet.
Siker2019. márc 16.
Depresszió elleni orrsprayt fejlesztett ki a Johnson & Johnson
Az amerikai gyógyszerhatóság engedélyezte a partidrogként is használt ketamin származékát tartalmazó orrspray-t.
Hírek2019. márc 16.
Nagyon jó film lett a most díjazott Rossz versek
Először nyerte el magyar film a Monte Carlo-i Filmfesztivál fődíját: a Rossz verseket az Emir Kusturica vezette zsűri díjazta.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Erős lista a Microsoft egykori alapítójától. Reméljük, hogy nem téved és ezek az újdonságok hamarosan megkönnyítik majd az életünket. Az egészségügyi pontok különösen figyelemreméltók.
Tech2019. márc 15.
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
Ez az iphone app hozta messze a legtöbb pénzt
A Sensor Tower adatai alapján a Statista rangsorolta a legtöbb bevételt hozó Iphone alkalmazásokat: a Netflix népszerűsége töretlen, már az App Store-t is uralja.
Tech2019. jan 30.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem várhatjuk el, hogy megértsük a másikat, ha nem fordítunk rá elég figyelmet. Összegyűjtöttünk 5 olyan kifejezést, amelyet jobb, ha elkerülünk.
Siker2018. nov 30.