Kiderült melyik az ország legvonzóbb munkahelye

Vállalkozás2024. ápr. 26.Növekedés.hu
A rovat támogatója:

Tizenegyedik alkalommal hirdették ki a Randstad Award nyerteseit, a díjjal az ország legattraktívabb munkahelyeit rangsorolják egy reprezentatív kutatás alapján. A magyar munkavállalók véleménye szerint 2024-ben a LEGO Csoport a legvonzóbb munkáltató hazánkban.

A Randstad Employer Brand Research a világ legátfogóbb, legalaposabb független munkáltatói márkakutatása. A felmérés alapján választják ki a legvonzóbb munkaadókat világszerte.

A hazai válaszadók körében 2022 után idén is a LEGO vállalat nyerte el a kitüntető címet, a BT és a Mercedes-Benz pedig megvédte tavalyi második, valamint harmadik helyezését. A felmérés betekintést enged a potenciális munkavállalók munkahelyválasztási szempontjaiba és motivációiba.

A magyar munkavállalók számára 2024-ben is az elsődleges elvárások között szerepel a vonzó munkabér és juttatási csomag, a kellemes munkahelyi légkör, a pénzügyi stabilitás és a munka-magánélet egyensúlyának megőrzése.

„Az utóbbi években rendre az élvonalban végzünk ezen a reprezentatív kutatáson, s 2022 után idén újra az élre kerültünk. Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarország legvonzóbb munkahelyei között tartanak minket számon. Ez az elismerés nem egyik napról a másikra jött, leginkább a Magyarországon dolgozó kollégáknak, és az elkötelezett és profi munkájuknak köszönhető. 

Sokan és sokat dolgoztunk és dolgozunk azon, hogy kívülről is olyannak lássanak bennünket, amilyen elvek mentén működünk” – mondta az elismerés kapcsán Chresten Bruun, a LEGO Manufacturing Kft. ügyvezető igazgatója.

 „Folyamatosan bővülünk, jelenleg is folytatjuk gyárunk bővítését, új technológiákat vezetünk be és közben tökéletes minőségben állítjuk elő a LEGO játékokat gyerekek és felnőttek millióinak örömére” – tette hozzá.