Új orvosi weboldal indul

Életmód2022. szept. 1.Növekedés.hu

Hiánypótló orvosi weboldal startol: online szülész-nőgyógyászati portál segíti a várandósságot és a csecsemőgondozást - adta hírül a portál közleménye. Oktató kisfilmekkel, közérthető tájékoztatókkal, podcastokkal és webes orvosi kapcsolattartással könnyíti meg az új honlap a kismamák életét.

Szeptember 1.-én DocKid néven egyedülálló orvosi szolgáltató weboldal és applikáció kezdte meg működését hazánkban: az oldalt egy szülész-nőgyógyászokból álló csapat vezeti, melynek célja, hogy szakmai segítséget nyújtson a várandósoknak, valamint a gyermeküket gondozó ifjú szülőknek. A honlap közérthető oktató kisfilmekkel és írásos tájékoztatókkal mutatja be a várandósság minden szakaszát, hónapról-hónapra felsorolva az aktuális teendőket és vizsgálatokat. A szülésre egy 32 oktatóvideóból álló sorozat készít fel, emellett a várandósság és a csecsemőgondozás során felmerülő kérdéseket szakorvosok élő adásokban válaszolják meg.

A magyar és később angol nyelven elérhető Dockid.hu különösen hasznos az első gyermeküket váróknak, akik az online térben szakorvosi segítség mellett bővíthetik tudásukat a szülésről és az ezt megelőző orvosi vizsgálatokról.

Útmutatót ad a portál azoknak is, akik a szükségesnél ritkábban tudnak eljutni kezelőorvosukhoz, de igénybe vehetik a weboldal szolgáltatásait azok is, akik otthonuktól távol élik meg a várandósságuk hónapjait.

Az online orvosi portál szolgáltatásaihoz és a folyamatosan bővülő videóihoz kedvező áron lehet hozzájutni, bizonyos videóihoz viszont ingyen.

A regisztrált felhasználók díjmentesen követhetik élő adásait, míg a fizetős tartalmakhoz háromféle előfizetés közül lehet választani: alapszolgáltatásnál a havi előfizetés 3990 forintba kerül, az addicionális orvosi szolgáltatásokat tartalmazó prémium csomag ára 11.990 forint, aki több hónapon keresztül szeretné igénybe venni a portál orvosi szolgáltatásait, hűségidős csomagot vehet igénybe mindössze 1990 forintos havidíjért.

További részletek a ww.dockid.hu oldalon olvashatóak.