Új számlacsomagot kínál az egészségügyi vállalkozóknak az UniCredit

Életmód2021. nov. 17.Növekedés.hu

Az UniCredit Bank a Doktorok számlacsomaggal segít az egészségügyi területen vállalkozóknak a céges pénzügyeik menedzselésében, hogy biztos anyagi háttérrel végezhessék értékes munkájukat. Az új szakmai számlacsomag akkor is ideális lehet, ha gyógyszertár-vásárlást vagy fejlesztést terveznek, esetleg korszerűsíteni szeretnék egészségügyi szolgáltatásaikhoz kapcsolódó berendezéseiket.

Fontos, hogy a magánpraxissal, gyógyszertárral rendelkezőknek legyen egy biztos partnere a pénzügyekben, akire számíthatnak a mindennapokban, s aki a költségeket racionalizálva segít a további fejlődésben.

Az UniCredit Bank ezért új szakmai számlacsomagot kínál kis-és középvállalkozásoknak, ezzel is segítve őket a további növekedésben. Időt és pénzt spórolhatnak meg, hiszen a számlanyitás ingyenes, a számlacsomag havi díja, valamint az átutalási költségek igen kedvezőek, bankon belül pedig jutalékmentes.

A számlacsomag díjmentesen tartalmazza az UniCredit Bank elektronikus szolgáltatásait (egyebek között a cégeknek szánt internetbanking szolgáltatást: a SpectraNetet, a SpectraNet Mobilbankot; a Telefonbankot és egy Mastercard Business dombornyomott betéti bankkártyát).

A Bankkártya elfogadási szolgáltatás (POS) kényelmes, gyors fizetési megoldást jelenthet: a Mastercard® és Visa kártyákat is elfogadó POS-terminállal csökkenthetők a készpénzkezeléssel kapcsolatos költségek, és a terminálokon akár karórával vagy mobiltárcában elhelyezett érintőkártyával is lehet fizetni.

A multi-merchant POS különösen praktikus lehet egy praxisközösségben dolgozó orvosoknak, mert közösen használhatnak egy POS-t.

Nem csupán a költségek, de az idő racionalizálásában is segít a kedvező díjazású szakmai számlacsomag, hiszen az UniCredit Banknál egyszerűen el lehet intézni a mindennapi teendőket.

A Doktorok számlacsomag a fejlődni vágyó, egészségügyi területen tevékenykedő vállalkozásoknak – egyéni vállalkozó gyógyszerészeknek és társasági formában működő gyógyszertáraknak, orvosi tevékenységet végző egyéni vállalkozóknak, illetve bt.-knek és kft.-knek – is egyedi megoldásokat kínál: ha modernizálni szeretné egészségügyi szolgáltatásaihoz kapcsolódó berendezéseit, az UniCredit Leasing finanszírozási konstrukció a megfelelő választás lehet.

A Patika vásárlási hitellel pedig megvásárolhatja vagy fejlesztheti gyógyszertárát.

Kifejezetten gyógyszerész ügyfeleinknek szól ez az egyedi finanszírozási lehetőség, gyógyszertári tulajdonrész vásárlásához. Az UniCredit kisvállalati tanácsadói pedig szakmai tudásukkal is támogatni tudják a vállalkozásokat mindennapi pénzügyeikben vagy fejlesztéseikben. (X)