22 ezer vállalkozót támogat a magyar kormány Kárpátalján

Hírek2017. nov 3.Növekedés.hu

Beregszászon közel ezer vállalkozó írt alá pályázati szerződéseket október végén  2,3 milliárd forint értékben a magyar kormány gazdaságfejlesztési támogatásának keretében. A 2016 augusztusban indult Egán Ede  program kárpátaljai egyéni vállalkozók, valamint mikro- és kisvállalkozások kapacitásbővítési, innovációs  projektjeit segíti vissza nem térítendő támogatás formájában. A tervek szerint az idei év végéig 10 milliárd forintnyi beruházás valósul meg Kárpátalján, ebből 7,5 milliárd forint a magyar állami hozzájárulás. Ez összesen 22 ezer nyertes pályázatot jelent.   De a mezőgazdasági termelők sem maradnak támogatás nélkül, mert hamarosan újra megnyílik a mezőgazdasági vállalkozók, gazdálkodók számára a pályázati lehetőség eszközbeszerzésre, fejlesztésre, a gépállomány korszerűsítésére. Földbérleti pályázati támogatás is indul, hogy minél több magyar gazdálkodó juthasson földterülethez a gazdaságok bővítése, a termelés növelése érdekében. hamarosan vállalkozásfejlesztési tanácsadói központok is nyílnak Kárpátalján, ahol a vállalkozók különböző jogi, könyvelési és egyéb ügyekben kaphatnak tanácsot.

SIKERSZTORIK
Ő volt a történelem leggazdagabb embere
A világ aranykészletének a felével rendelkezett. Legendás utazása során annyi aranyat szórt el, hogy azzal az egész régióban évekre tönkretette a nemesfém értékét. Egy hihetetlen történet.
Siker2019. márc 16.
Depresszió elleni orrsprayt fejlesztett ki a Johnson & Johnson
Az amerikai gyógyszerhatóság engedélyezte a partidrogként is használt ketamin származékát tartalmazó orrspray-t.
Hírek2019. márc 16.
Hol élnek a leggazdagabbak? Még mindig nyugaton
Az USA-ban 607 milliárdos él, a világ húsz leggazdagabb emberéből tizennégy. De egyre több V4 országbeli dollármilliárdos lesz. A magyarok a lista végén vannak.
Siker2019. márc 14.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Erős lista a Microsoft egykori alapítójától. Reméljük, hogy nem téved és ezek az újdonságok hamarosan megkönnyítik majd az életünket. Az egészségügyi pontok különösen figyelemreméltók.
Tech2019. márc 15.
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
A leggazdagabb orosz nők
Oroszországban a gazdag milliárdosok többsége férfi, ismert oligarchák, acélipari, olajipari csoportok tulajdonosai. Vannak azonban olyan nők is szép számmal, akik vagy alanyi jogon, vagy esetleg éppen egy előnyös válás révén immár önállóan is százmilliárd forint körüli vagyonnal bírnak.
Siker2018. júl 15.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem várhatjuk el, hogy megértsük a másikat, ha nem fordítunk rá elég figyelmet. Összegyűjtöttünk 5 olyan kifejezést, amelyet jobb, ha elkerülünk.
Siker2018. nov 30.