A biztosítók átveszik a futballstadionok szponzorálását

Hírek2017. nov 20.Növekedés.hu

A magyar válogatott a modern Groupama Arénában szokta játszani a futballmeccseit. A főszponzor nevét viselő futballstadion nem ritka jelenség Európában, sőt, szerte a világon. Érdekes módon, bár sokféle szektorból érkeznek a szponzorok, egyre inkább a biztosítótársaságok látnak fantáziát ebben a szponzorációban. A Bayern München és sokszor a német válogatott is a müncheni Allianz Arénában fogadja vendégeit. A német központú, de globális biztosítótársaságnak annyira bejött a koncepció, hogy a brazil São Paulóban, a francia Nizzában és az olasz Torinóban is a nevére vett egy-egy nagy stadiont. Az itthon is ismert biztosítócégek közül a Generali Bécsben és Prágában is névadó szponzora egy méretes stadionnak, míg a Borussia Dortmund a Signal Iduna Parkban játszik évek óta. Természetesen más ágazatok is élnek, a legalább évi egymillió eurós költséggel járó szponzorációval (ez inkább csak a minimumösszeg, a felső határ a csillagos ég). Nagy-Britanniában közel-keleti légitársaságok (az Arsenalnak az Emirates, a Manchester City-nek az Etihad), Németországban pedig a neves autótársaságok (Ingolstadt - Audi, Wolfsburg - Volkswagen) is ismert névadó szponzorok.

SIKERSZTORIK
Ő volt a történelem leggazdagabb embere
A világ aranykészletének a felével rendelkezett. Legendás utazása során annyi aranyat szórt el, hogy azzal az egész régióban évekre tönkretette a nemesfém értékét. Egy hihetetlen történet.
Siker2019. márc 16.
Depresszió elleni orrsprayt fejlesztett ki a Johnson & Johnson
Az amerikai gyógyszerhatóság engedélyezte a partidrogként is használt ketamin származékát tartalmazó orrspray-t.
Hírek2019. márc 16.
Nagyon jó film lett a most díjazott Rossz versek
Először nyerte el magyar film a Monte Carlo-i Filmfesztivál fődíját: a Rossz verseket az Emir Kusturica vezette zsűri díjazta.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Erős lista a Microsoft egykori alapítójától. Reméljük, hogy nem téved és ezek az újdonságok hamarosan megkönnyítik majd az életünket. Az egészségügyi pontok különösen figyelemreméltók.
Tech2019. márc 15.
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
Ez az iphone app hozta messze a legtöbb pénzt
A Sensor Tower adatai alapján a Statista rangsorolta a legtöbb bevételt hozó Iphone alkalmazásokat: a Netflix népszerűsége töretlen, már az App Store-t is uralja.
Tech2019. jan 30.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem várhatjuk el, hogy megértsük a másikat, ha nem fordítunk rá elég figyelmet. Összegyűjtöttünk 5 olyan kifejezést, amelyet jobb, ha elkerülünk.
Siker2018. nov 30.