A DIGI tanévindító akciókkal állt elő

Hírek2024. szept. 6.Növekedés.hu

A DIGI az iskolakezdési időszakot kívánja megkönnyíteni akciójával, melynek keretében 2024. október 15-ig minden DIGINet 1000 FTTH optikai kábeles internetszolgáltatásra vagy DIGI Nekem (1000) díjcsomagra* előfizető ügyfél összesen 10 ezer forintos jóváírásban részesül az előfizetési időszak első két hónapjában. Az ajánlatot a DIGI új ügyfelei és már meglévő előfizetői is igénybe vehetik, amennyiben új vezetékes internet szolgáltatást választanak vagy kibővítik már meglévő előfizetői csomagjaikat.

Az iskolakezdés időszakában kiemelten fontosak a vezetékes szolgáltatások: ebben az időszakban jellemzően nő a vezetékes internet-szolgáltatásokat igénybe vevő háztartások száma, hiszen az otthonról elköltöző egyetemisták, fiatalok is önálló előfizetőkké válnak.

A DIGI a családok, fiatalok iskolakezdési időszakát szeretné megkönnyíteni kedvezményes ajánlataival: minden ügyfél, aki 2024. augusztus 1. és október 15. között fizet elő DIGINet 1000 FTTH optikai kábeles internetszolgáltatásra vagy DIGI Nekem (1000) díjcsomagra, az előfizetési időszak első két hónapjában 5-5 ezer forint, vagyis összesen 10 ezer forintos jóváírásban részesül.

Ráadásul a DIGI új ügyfelei az akció során díjmentesen WiFi 6** képes eszközt kapnak, hogy az internetezési élmény még teljesebb legyen.

A kedvezményt a DIGI meglévő ügyfelei is igénybe vehetik, amennyiben határozatlan idejű DIGINet 1000 FTTH optikai internet szolgáltatást tartalmazó előfizetésükre egy év hűséget vállalnak vagy DIGINet 1000 FTTH optikai internetet igényelnek meglévő TV- vagy telefonszolgáltatásuk mellé, illetve egy alacsonyabb sávszélességű optikai internet díjcsomagról váltanak az új kedvezményes ajánlatok valamelyikére.

A kedvezmény mind a meglévő, mind az új előfizetők esetében kizárólag 12 hónapos határozott idejű szerződés vállalása és e-Pack esetén vehető igénybe.

Független vezetékes internet-teszt eredménye alapján a DIGI vezetékes hálózata a leggyorsabb

A DIGI vezetékes hálózata első helyezést ért el a felhasználói méréseken alapuló nPerf sebességteszt-statisztika összesítésében. A francia cég 2023. januárja és decembere között végzett felmérése alapján a DIGI a letöltésben (306,93 Mb/s) és a feltöltésben (159,8 Mb/s) is a leggyorsabb átlagos sebességgel és a legalacsonyabb átlagos válaszidővel (15,63 ms) működött, így összesítésben a leggyorsabb, illetve a legjobb teljesítményű vezetékes hálózatot kínálta 2023-ban Magyarországon.

*A kedvezményes ajánlat kizárólag a DIGI optikai (FTTH) technológiával kiépített szolgáltatási területein érvényes, ahol kiegészítő beruházás nélkül érhető el. Az internet maximális (névleges) le-és feltöltési sebessége 1000/300 Mbit/s, rendes körülmények között elérhető le-és feltöltési sebesség 700/210 Mbit/s, a minimális (garantált) le-és feltöltési sebessége 300/75 Mbit/s.

**A WiFi 6 képes eszközt a szolgáltató bocsátja rendelkezésre, típusa nem választható.