A veteránautók szerelmesei idén is találkoznak a Balatonnál

Hírek2023. jún. 1.Növekedés.hu

A BALATON CLASSiC 2023. június 3-án várja a régi idők meghatározó négykerekűinek rajongóit és a Balaton-felvidék iránt érdeklődőket egy különleges versenyre. A résztvevők nemcsak a gyönyörű tájakat és a különleges autókat csodálhatják meg, hanem próbára tehetik a tájékozódási és vezetési képességeiket is. A verseny során ugyanis csak a rendezvényen kapott eszközökkel navigálhatnak, és századmásodperce pontosan kell teljesíteniük a speciális szakaszokat.

A versenyen olyan ritkaságokkal is találkozhatnak a nézők, mint a Vissza a jövőbe című film ikonikus időgépe, a DeLorean, vagy James Bond összetéveszthetetlen Aston Martin DB5-e. A legidősebb járművek között pedig egy 1923-as Salmson VAL 3, egy 1933-as Ford Rheinland és egy 1941-es Cadillac Fastback Coupe szerepel.

A BALATON CLASSiC nemcsak az autó-fanatikusoknak nyújt felejthetetlen élményt, hanem a jótékony célú támogatóknak is. Idén a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványt segítik a szervezők és a résztvevők. Az alapítvány bohócdoktorai játékkal és humorral enyhítik a kórházban vagy más egészségügyi intézményekben tartózkodó gyermekek stresszét, félelmét és szorongását.

További információ a www.balatonclassic.hu oldalon!