Adóellenőrzések az országban - itt a lista, hol

Hírek2017. nov 11.Növekedés.hu

Helyszíni ellenőrzések Veszprém megyében a 46. héten

A NAV Veszprém Megyei Adó- és Vámigazgatósága az alábbi településeken tervez helyszíni ellenőrzéseket:

november 13. (hétfő)

Balatonfüred és környéke

november 14. (kedd)

Pápa és környéke

november 15. (szerda)

Ajka és környéke

november 16. (csütörtök)

Sümeg és környéke

november 17. (péntek)

Zirc és környéke

A NAV munkatársai  elsősorban a számla- és nyugtaadást, valamint az alkalmazottak bejelentését ellenőrzik. Emellett a revizorok fokozott figyelmet fordítanak az online pénztárgép használatára.

A NAV Zala Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2017. november 13-tól két héten keresztül a megyei területén működő iskolák, tanintézmények büféiben végeznek ellenőrzéseket. A revizorok elsősorban a nyugta- és számlaadást, az alkalmazottak bejelentését, az online pénztárgépek megfelelő használatát ellenőrzik, s forgalomszámlálást is végeznek.Kiemelt ellenőrzések Zala megyében

A közzétett információk nem zárják ki, hogy máshol is lehetnek ellenőrzések.

A NAV Hajdú-Bihar Megyei Adó- és Vámigazgatósága az alábbi településeken tervez helyszíni ellenőrzéseket 2017. november 13. és 17. között:Operatív ellenőrzések helyszínei Hajdú-Bihar megyében 2017. november 13. és november 17. között

 • november 13. hétfő:  Létavértes
 • november 14. kedd:   Hajdúsámson
 • november 15. szerda:  Furta, Zsáka, Komádi
 • november 16. csütörtök:    Hajdúszoboszló, Nagyhegyes
 • november 17. péntek:  Debrecen

A NAV munkatársai elsősorban a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépek megfelelő használatát és az alkalmazottak bejelentését ellenőrzik a kereskedőknél, szolgáltatóknál. Emellett fokozott figyelmet fordítanak majd az online pénztárgép használatára kötelezett kör, valamint a jövedéki termékek ellenőrzésére is.

A közzétett adatok nem zárják ki azt, hogy máshol is lehetnek NAV ellenőrzések.

A NAV Heves Megyei Adó- és Vámigazgatósága a 46. héten Kál és Pétervására településeken tervez helyszíni ellenőrzéseket:Operatív ellenőrzések helyszínei Heves megyében a 46. héten

A NAV szakemberei az operatív ellenőrzésekkor elsősorban azt vizsgálják, hogy a kereskedők, szolgáltatók adnak-e szabályos számlát, nyugtát, online pénztárgépeiket megfelelően használják-e, a vállalkozások bejelentik-e alkalmazottaikat.

Emellett fokozott figyelmet fordítanak majd az online pénztárgép használatára kötelezett kör ellenőrzésére, valamint az áruk eredetének vizsgálatára.

A közzétett adatok nem zárják ki azt, hogy máshol is lehetnek NAV ellenőrzések. A NAV Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatósága a 46. héten az alábbi településeken tervez helyszíni ellenőrzéseket:Operatív ellenőrzések Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei helyszínei

  • november 13. (hétfő): Nyíregyháza
  • november 14. (kedd): Tiszalök, Tiszavasvári
  • november 15. (szerda): Vásárosnamény, Gyüre
  • november 17. (csütörtök): Győrtelek, Tunyogmatolcs
  • november 18. (péntek): Balkány

A NAV munkatársai elsősorban a nyugta- és számlaadást ellenőrzik. A revizorok a hét valamennyi napján, a megye egyéb településein is végezhetnek ellenőrzéseket.

A Fejér Megyei Adó- és Vámigazgatóság adóellenőrei 2017. november 13. és 17. között a szolgáltatási tevékenységet végző adózókat ellenőrzik. Kiemelten vizsgálják az online pénztárgép megfelelő használatát, a nyugta- és számlaadást, illetve a foglalkoztatás szabályszerűségét. Operatív ellenőrzések Fejér megyében a 46. héten

SIKERSZTORIK
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
Így osztja be idejét a világ leggazdagabb embere
Jeff Bezos szerint szükség van nagy ívű, hosszú távú víziókra, azonban időnk, energiánk túlnyomó részét rövid távú, 2-3 évre vonatkozó célkitűzésekre kell összpontosítani.
Siker2019. márc 17.
Ő volt a történelem leggazdagabb embere
A világ aranykészletének a felével rendelkezett. Legendás utazása során annyi aranyat szórt el, hogy azzal az egész régióban évekre tönkretette a nemesfém értékét. Egy hihetetlen történet.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Erős lista a Microsoft egykori alapítójától. Reméljük, hogy nem téved és ezek az újdonságok hamarosan megkönnyítik majd az életünket. Az egészségügyi pontok különösen figyelemreméltók.
Tech2019. márc 15.
100 éve nem volt ekkora vagyonuk az amerikai ultragazdagoknak
Ijesztő: ilyen arányokra utoljára az 1920-as évek végén, még a nagy gazdasági világválság kitörése előtt volt példa.
Pénzügyek2019. feb 26.
Ezek a legkedveltebb nászutas célpontok
A rangsor első helyére a görögországi Santorini került, nem véletlenül, hiszen a lenyűgöző kék-fehér épületeiről híres vulkanikus sziget Görögország egyik legszebb turisztikai célpontja. Mutatjuk a többit is.
Hírek2019. márc 15.