Aktuális kérdések a felelős társaságirányításról

Hírek2018. szept 29.Növekedés.hu

A felelős társaságirányítás aktuális kérdéseiről és a BÉT új kategóriarendszeréről szervez szakmai fórumot 2018. október 2-án, kedden 9 óra 30 perctől a Bank Center (Budapest V. kerület, Szabadság tér 7.) 1. emeleti konferenciatermében a Budapesti Értéktőzsde Zrt. és az MKT Felelős Vállalatirányítási Szakosztálya. A fórumon bemutatják a résztvevőknek a BÉT 2018. augusztus 1-jén hatályba lépett Felelős Társaságirányítási Ajánlásait, és tájékoztatást adnak az aktuális és várható uniós szabályok változásáról és azok várható implementációjáról. A fórum második felében bemutatják a BÉT kategóriarendszerének tervezett változásait, azok hátterét és a 2019 elejétől hatályba lépő új részletszabályokat. A fórum részletes programja és a regisztrációval kapcsolatos információk az alábbi linken elérhetőek: https://www.bet.hu/esemenyek/felelos-tarsasagiranyitasi-ajanlasok-forum

SIKERSZTORIK
Mit tennének a milliárdosok, ha mindenüket elvesztenék?
Bill Gates és Warren Buffett, akik egyébként hosszú ideje jó barátok, megosztották gondolataikat arról, mit tennének, ha mindenüket elvesztenék és a nulláról kellene felépíteniük az életüket.
Siker2018. ápr 28.
Vagyonokat keresnek a topmenedzserek, de milyen áron?
Ez a munka hatalmas nyomással jár – ezt pedig a magánéletüket viseli meg.
Siker2018. dec 6.
Hogyan szerezte mesés vagyonát a Rockefeller család?
Mohó, pénzéhes kapitalista vagy egy üzleti zseni, aki a semmiből építette fel magát? Rockefeller nem volt jó képességű gyerek mégis a világ leggazdagabb embere lett – miközben egy valamire mindig kínosan ügyelt.
Siker2018. júl 29.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem figyelünk eléggé a beszélgető partnerünkre.
Siker2018. nov 30.
40 éves nőként hozott létre dollármilliárdos vállalkozást
Therese Tucker feláldozta nyugdíjkori megtakarításait, hitelkártyái teljes keretét és felvett lakására egy második jelzáloghitelt is. Súlyos kockázatot vállalt, de bejött.
Siker2019. jan 11.
Egy fiatal srác 100 millió fontos sportruházati márkát rakott össze Nagy-Britanniában
Nehéz elképzelni, hogy az alapításkor 19 éves Ben Francis-nak honnan volt ideje és energiája létrehozni és vezetni a Gymshark-ot.
Siker2018. okt 18.