Az Erste Bank a következő szezonban is támogatja a Hydro Fehérvár AV19 jégkorong csapatot

Hírek2022. aug. 30.Növekedés.hu

A következő idényben is támogatóként segíti az Erste Bank a Hydro Fehérvár AV19 szereplését. Az osztrák bajnokságban játszó jégkorong csapat számára a támogatás jó alapot jelent egy újabb, sikerekkel tűzdelt szezonhoz.

Az Erste Bank a következő szezonban is szponzorálja a Hydro Fehérvár AV19 jégkorong csapatot – jelentette be Székesfehérváron sajtótájékoztatón Szabados Richárd, az Erste Bank vállalati üzletágának vezetője, és Gál Péter Pál, a Fehérvár AV19 SC elnöke.

A pénzintézet tavaly kötött támogatói szerződést a székesfehérvári együttessel, a sikeres együttműködést most egy újabb évre meghosszabbították a felek. A megállapodás értelmében Magyarország legnépszerűbb jégkorong klubjának öltözetén, valamint a stadionban a palánkon, a jégen és a lelátón is megjelenik a pénzintézet logója.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy az elmúlt szezonban támogathattuk a kimagasló eredmény elérését. Folytatjuk a tavaly megkezdett közös munkát, és bízunk benne, hogy az idei év legalább ennyire sikeres lesz. Az Erste elkötelezett a hazai jégkorongsport iránt, a támogatás mellett tudással, ismereteinkkel, illetve munkával is kiállunk a sportág mellett.

A Fehérvár AV19-cel kötött támogatói megállapodás a bank sport iránti elkötelezettsége mellett azt is megmutatja, mennyire fontos a pénzintézet számára a fehérvári régió. Azt reméljük, a Hydro Fehérvár AV19 támogatása hozzájárul ahhoz, hogy tovább fejlesszük üzleti kapcsolatainkat és aktivitásunkat ebben a térségben” – mondta el a szerződés aláírását követően Szabados Richárd.

„Megtisztelő, hogy Magyarország egyik vezető bankja a tavalyi év után ismét méltónak talált bennünket a Hydro Fehérvár AV19 támogatására. A magyar bajnokság névadó szponzorációja mellett örülünk, hogy a bank az ICEHL-ben szereplő csapatunk támogatói körének is tagja, valamint az akadémia partnerei között is megjelenik. Köszönjük az Erste Banknak, hogy ismét bizalmat szavaztak klubunknak, bízunk benne, hogy együttműködésünk hasonlóan sikeresen folytatódik, és az Erste Bank támogatása hozzásegítheti klubunkat egy újabb történelmi sikerekkel tűzdelt szezonhoz” – fogalmazott Gál Péter Pál, a Fehérvár AV19 SC elnöke.