Az MKB Banknál már elérhetőek az új Széchenyi Kártya Program konstrukciói

Hírek2020. máj. 18.Növekedés.hu

Mai napon az MKB Bank kínálatában megjelentek a Gazdaságvédelmi Akcióterv keretében kialakított új Széchenyi Kártya Program konstrukciói, melyek célja a világjárvány kedvezőtlen hatásainak mérséklése és azonnali likviditási források biztosítása a hazai vállalkozások számára.

Az MKB Banknál elérhető új, speciális hitelkonstrukciók: a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Plusz, a Széchenyi Munkahelymegtartó Hitel, a Széchenyi Likviditási Hitel és a Széchenyi Beruházási Hitel Plusz más-más hitelcélra igényelhető, államilag támogatott források. Hatékony segítséget biztosítanak a vállalkozások számára abban, hogy mielőbb visszatérhessenek a korábban megszokott üzletmenethez és növekedési pályára álljanak. A vállalkozások hitelhez jutását a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. készfizető kezességvállalása segíti elő.

Az MKB Bank digitális fejlesztéseinek köszönhetően tanácsadóink az MKB VideóBANKon keresztül – közvetlen, személyes találkozás nélkül, online módon – is az ügyfelek rendelkezésére állnak. A Duna Pláza; Árkád Örs vezér tér; Nyugati tér; Szeged, Kölcsey utca fiókjainkban a digitális időpontfoglalás lehetősége biztosítja, hogy sorban állás nélkül intézhessék ügyeiket.

Ginzer Ildikó, az MKB Bank Nyrt. vezérigazgató-helyettese elmondta: Az MKB Bank kiemelt céljának tekinti, hogy minden, a vállalkozásokat segítő kedvezményes finanszírozási lehetőség a lehető leghamarabb elérhető legyen meglévő és jövőbeli Ügyfelei számára is. A KAVOSZ stratégiai partnereként a termék bejelentésétől kezdődően azon dolgoztunk, hogy ezt az elsők között építhessük be kínálatunkba. Büszkék vagyunk arra, hogy bár a termék sajátosságai miatt szükséges a személyes ügyintézés, ennek időtartamát - digitális szolgáltatásaink köszönhetően - a szükséges minimumra szorítottuk le.